PR CUAET
-
а що у трекері пише?
-
Після подачі на фед етап, вам прийдуть запрошення на проходження біометрії і медицини для неї (бо вашу скоріш за все приймуть). І буде відведено час щоб пройти
-
Так подождите ,а биометрия и медицина? я запуталась😭😭
-
Та я не знаю просто, тому й питаю.
-
Та вік 17 чи 20 не має значення. Я сама цікавилася, а потім розібралася, ще й офіційна інформація на IRCC є, що до 22 років можна (з 2019 року вийшла нова постанова щодо цього, раніше було до 19 років)
-
Ну ви поки будете чекати номінацію (зараз вже трохи довше люди чекають ніж було), то можна збирати. Тим паче їй окрім свідоцтва про народження та довідки про несудимість більше нічого і не треба.
-
Ну я ось читала і намагалась зрозуміти, такого уточненя немає. То ж напевно можна
-
Та будь ласка
-
А мама просила, чи працівники самі без всіляких питань видали?
-
А можете пояснити, що означає не вмикати "віза-чек"?
-
Спасибо девушки за помощь, я была не готова к таким поворотам, буду хоть знать чего ожидать
-
А ну это облегчает задание, спасибо огромное. Тогда нужно будет перевод свидетельства подготовить заранее и узнать как в Германии получить справку.
-
Оце мотивація! Бажаю вам якнайшвидше отримати паспорт!
-
Просила, але не мама, а друзі з якими вона летіла))
-
Вибачаюсь, а що таке ENIC? Переклад (школи і бакалавра)має бути у сертифікованого перекладача чи можна і у українського ? На магістра WES зроблений
-
Молчит. Мы сделали страницу дня 3 назад, чтоб отслеживать карты, но там до сих пор нет информации.
-
Нет, я звоню именно по этому графику. Просят ввести какой-то код постоянно
-
У нас була зміна дитячих закордонних та я подала на нові стаді перміти їм. Всі зміни вказала в емейлі. Не знаю чи зашкодить але в дітей закінчувались документи, то була нагальна потреба, в іншому випадку мабуть би нічого не робила.
-
Ну и у нас сабмиттед и все на этом.
-
Кто как ловит эти слоты ?Это пи**ц какой то надо сделать доверенность в живой очереди не попадёшь слоты не поймать замкнутый круг
12 Jan 2024, 17:45
Post 66868 of 390834
2 minutes ago