PR CUAET
-
Кстати у меня чтение было про наркотики, на улице, вокруг наркоманов и так дофига, мне зачем это ещё на экзамене, конченные!!!
-
ви даєте посилання на canada.ca, де вказано, що перекладач може бути канадський або закордонний, а я вам кажу про те, що в чек-листах для подачі документів на провінційний і на федеральний рівень немає згадки про те, що перекладач може бути з-за кордону. Там вказано, що сертифікований в канадській спільноті перекладачів - ATIA - це спільнота Альберти, ATIO - це спільнота Онтаріо. І так в кожній провінції є свої спільноти, які сертифікують перекладачів.
-
Это грабёж, потому что нет логики. Валят даже тех у кого по 8 и 9,чтение 3 и досвидание, платите заново. Если у человека 9 то это практически в совершенстве, где логика. Специально обдирают иммигрантов
-
Не поняла
-
Если у меня есть действующий паспорт я могу сделать 2 й ?
-
Нічого вони не роблять, читання бали автоматично рахує, готуйтеся краще і буде вам успіх
-
Ні, готуйтеся, в наберете те що треба, ну і може зі стресом попрацювати. Я зробила всі пробні тести і результат на пробних і на реальному був однаковий.
-
К сожалению вы не так поняли, но это ничего. мы все где-то и как-то переплачиваем в этой жизни.
-
Там написано просто certified! Там не написано! certified by ATIO! Эта организация просто дается как референс чтобы найти переводчика в Канаде если вы не знаете. Вы путаете две очень важные вещи
-
я не знаю, це тільки я одна так зрозуміла і заплатила дурні гроші канадським перекладачам?
-
Основне, що треба памʼятати, коли кладеш гроші на FHSA and RRSP - це те, що по факту вони заморожені до моменту купівлі житла:) просто так зняти не вдастся без комісії
-
А вы уже получили или ещё ждёте из Монреаля? Я ждала с Монреаля неделю потом просто отправила имейлы на все порталы которые у меня были поэтому так быстро получилось.
-
это тест на то насколько вы готовы к реалиям Канады)
-
Подскажите ,где вы переводили документы ?
-
Ага. Ясненько. Не, я в ждунах)
-
То, може, сюди хто контактів бухгалтерів для подачі декларацій CRA накидає?
-
Так, можете. Громадянин України має право мати не більше двох закордонних паспортів.
-
Ви перекладаєте зі шведської мови або може знаєте до кого звертатись?🙏
-
Але ж Катерина надіслала лінк на сайт IRCC. Тож це найбільш офіційна інформація
-
Там є два сети по 10 тестів платних, і 2 безкоштовні
12 Jan 2024, 17:45
Post 67399 of 401482
25 minutes ago