PR CUAET
-
Можу вам написати, як переглянуть. Я теж вагалась, але для мене дивний цей бал, мені легкий спікінг попався, я не думаю, що можна переоцінити його вже наменше. Або я наївна😅
-
Підкажіть будь ласка яким документом підтвердити адресу проживання дитини в Канаді? Це потрібно для оформлення закордонного паспорта
-
Зрозумів дякую за інформацію
-
ви можете просто допрацювати потрібні тижні. Всього їх має бути 52 тижні
-
worst case scenario 60 кад вам не повернуть) а якщо підвищать бал то і гроші повернуть і скор підвищився)
-
не рахується, бо має бути мінімум 30 годин. Плюс якщо раз у тижденьп платять, то пейстаби будуть кожного тижня де це буде видно
-
І якщо получається більше 1560 годин
-
Якийсь дитячий садочок... Є чат "Продовження візи/паспорту/WP", будь-ласка обговорюйте там це питання та ділиться досвідом скліки сил вистачить. Дочого Ви влаштовуєте тут цей балаган?
-
Окей а якщо виплата раз у тиждень і один тиждень 20 а інший 60 тоді перший тиждень не рахується ?
-
Странно, я вообще не видела чтобы ей писали негатив. Наоборот я спросила куда она на границу ездила. Вы уж извините. А можно как то с Инной пообщаться. И попросите извинения от всех не понимающих украинцев. Вам спасибо за ответ. Если можно в личные сообщения 🙏
-
Підкажіть будь ласка, хто як записувався на біометрію? Я оплачувала її відразу ж при подачі аплікації. Зараз є лист запрошення. Але в сервіс Канада сказали, що я маю записатися на апойтмент он-лайн. Де це?)
-
Підкажіть будь ласка, хто як записувався на біометрію? Я оплачувала її відразу ж при подачі аплікації. Зараз є лист запрошення. Але в сервіс Канада сказали, що я маю записатися на апойтмент он-лайн. Де це?)
-
Ужас
-
діти не вписуються в контракт по оренді житла?
-
А в якому вигляді Ви загружаєте перекладені документи? В одному файлі: оригінал+копія для перекладу з печаткою перекладача+переклад? Чи можливо без копії для перекладача?
-
Зрозуміло
-
якщо у вас наприклад 2 тижні по меньше 30 годин, то ще допрацьовуєте 2 тижні з мінімум 30 годин щоб їх додати замість тих двох на початку
-
А туплю дякую за інформацію
-
Кажу ж, допрацювати (відпрацювати по мінімум 30 годин за ті тижні, де у вас меньше)
-
ircc.canada.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp#where-to-give
12 Jan 2024, 17:45
Post 67761 of 396781
26 minutes ago