PR CUAET
-
Напишіть будь-ласка хтось, кому дадуть номінацію після сьогоднішніх «новин»
-
Дякую! Виправлять!
-
Тут скоріше мається на увазі. Що поки вони зупинили стрім. Вони спочатку видадть номінації медикам та іншим in demand професіям. А потім скоріше за все так, видадуть більні квоти для цих професій
-
я отримала номінацію з урахуванням досвіду роботи поза Канадою. Ви маєте працювати в Канаді з таким же функціоналом, як і поза Канадою. Перерва між роботами має бути не більше 6 місяців. Правда, у мене було 6 місяців та 3 тижні і нічого, дали номінацію.
-
Все верно. Украинская громада не зря старается ;)
-
Теж потрібен консультант! Чомусь з цією провінцією не хочуть працювати консультанти, говорять що це окрема країна у країні... нажаль
-
Того, почитайте. Канада неожидала такого наплыва мигрантов и экономика не готова к этому financialpost.com/news/canada-in-population-trap-economists-warn
-
Якщо чесно і коротко то ні
-
Я дуже сподіваюся що це тимчасове рішення 🙏🙏🙏 і те що її повернуть назад у мене сумнівів немає, от тільки на яких умовах і коли 🤷
-
Март 2015 року стали в 2 разы меньше обирати по EE. Саме тоді Канада прийняла 30тис сирійців
-
Ні. Просто на ці пріоритетні галузі будуть більші квоти.
-
Я вкурсе о квотах, ваша риторика мне напоминает темы и вселенских заговорах Канады
-
Почитай детальніше, куди і як ці квоти розбросані, по яким саме програмам, по яким провінціям. І як індійські студенти через гарніше англійську заберуть те, що залишилося. Там реально не багато залишається, по чому можуть українці податися.
-
Беженцы с Сирии сидели в Канаде 8 лет без ПР. Почему вы думаете, что именно они украли квоту у украинцев)?
-
Тобі реально треба детальніше все пояснювати. Так, ці квоти зробили у 2023. Але зараз суспільство не хоче імміграції від слова "зовсім". Тому очікуй, що політики-опортунисти всі ці квоти зменшать.
-
Ви явно не розумієте, що таке квоти, зокрема в програмі опортюніті стрім, і плутаєте їх з кількістю заявлених імігрантів на рік
-
Ось ця програма? www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-international-skilled-workers/hard-to-fill-skills-pilot
-
Понятно. Дали почитать ссылку, которая никак не влияет на квоты, которые только увеличиваются, о которых заявил новый имми министр в 2023.
-
Это как раз об иммиграции говорится
-
Вчити мову, здобувати ліцензію і освіту і підвищувати бали Вибачте, ніхто нікому ніц на тарілці не принесе, за місце треба поборотися, з тими самими англомовними індусами 🤷♀️
12 Jan 2024, 17:45
68744/474652
4 days ago