PR CUAET
-
Факт того що людина пройшла мед огляд не є гарантією що цей медогляд приймуть в IRCC для імміграції, наприклад якщо виявили якісь не сумісні з імміграцією захворювання, тощо. Тому краще просити з часом (через тиждень-два після здавання аналізів) у клініки направити Вам фінальний документ.
-
Подали в кінці жовтня, біометрія через тиждень чи два була
-
А коли ви подали вашу аплікацію і отримали AOR?
-
Друзі, якщо в мене вже є номінація AOS, я можу спокійно подаватися на федеральний етап? Дякую 🫶🏻
-
А подавались на продовження. Не має 100% гарантії що дадуть на нові три роки.
-
Прийшов лист на пошту про оновлення в кабінеті
-
Ну то виходить що це не продовження, писали люди про різні кейси, деяким як я зрозумів продовжували до кінця дії паспорта, як в мене наприклад діючий вп до 25 року, паспорт до 26, до того часу і хотілось б продовжити, але не можу знайти інформацію
-
Вам на пошту прийшло повідомлення про лист в акаунті чи ви побачили саме в кабінеті?
-
В мене так само. Здавати потрібно всім! Зміни прийняли в липні 2023го
-
Візу не продовжують, лише подають нову аплікацію www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
А чи знає хтось нотаріуса, який може завірити запит на довідку о не судимості з Німеччини, бо сказали що потрібно йти до нотаріуса перед тим як відправляти запит ( Калгарі )
-
Выглядит очень обнадеживающе. Скорее всего следующее само решение. Прямо порадовали.
-
так, не приймають саме нові заявки після 15 лютого
-
А вы должны на него как-то отреагировать ( типа данные подтвердить, что все верно), или просто для информации?
-
а коли ви подавались? Які дати зараз обробляються?
-
Так
-
Есть закон и положение по программе, где написано, что ВП только 3 года ))
-
Нічого не вимагають, скоріш це вони підтвердили, що дані перевірені і відповідають вимогам до програми
-
Я не думаю, что только мне из тысячи повезло. У меня первый wp был только на 1,4 года у мужа на полные 3 года. Может в этом есть какая-то связь.
-
Але уточнення: туди поїхали лише ті, в кого там родичі. Відкривали візи саме їм
12 Jan 2024, 17:45
Post 69781 of 403131
2 minutes ago