PR CUAET
-
Да, в один день.
-
Не понял что вам дали через неделю после аор?
-
У них у всех стандартный протокол. Все примерно одинаково.
-
Ви також з aор отримали запит на біометрію в той самий день?
-
Підкажіть чи вказували ви у профілі WES і у анкеті графі А -> свій Major... не дуже знаю як перекласти, от і думаю чи взагалі вказувати його на цьому етапі
-
А я написал Сроки хронологии этого чата почувствуйте разницу между годом и сроками на которые рассчитывает ольга
-
Підкажіть будь ласка. Профіль gc key треба створювати кожному дорослому члену сім'ї окремо ? Чи можна створити один профіль і вся сім'я з цього акаунту подається?
-
Ледь знайшла в пошті, бо то ж було майже два роки тому. Sonrai Security Inc
-
Вы издеваетесь? Аор вообще ничем. Вашу анкету даже не читали ещё.
-
Так, вона написала, що це досвід її сина по іншій програмі, будь ласка чіл🤡
-
Неделя после AOR вообще-то
-
Через цей додаток
-
Zen.com
-
Вибачте а яким чином оплатити ті 13 євро? Якщо немає німецької картки а тільки українська та канадська
-
Gc key акаунт треба створювати всім членам сім'ї чи вистачить одного акаунту для всіх. Дякую
-
Так вы же сами пишете, что в "правильной" хронологий до aor 6 месяцев. Здесь программе ещё 4 нет и все постепенно получают. Зачем нам смотреть на других)
-
Для сына по другой программе при минимум документов и все документы были выпущены в Канаде. То есть, сюда приехал в 18 лет, учился в университете в Торонто, не женат, детей нет, справки о несудимости не нужно и так далее. Вот такой Кейс занимает 1,5 месяца после AOR.
-
Доброго дня!Скажіть ,будь ласка ,обовʼязково потрібна для гуманітарної програми виписка з банка?
-
З вами не має жодного сенсу вести діалог, удачі з вашим кейсом)
-
Ви самі перекладали чи це дані з сертифікованого перекладу?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago