PR CUAET
-
‘Отримати WP через job offer’ це дууууже складно Вам потрібно буде найти роботодавця який погодиться витратити декілька тисяч доларів на оформлення LMIA і чи настільки у вас затребувана професія що хтось буде цим займатися?
-
Типу почтой, щоб хтось забрав та мені передали
-
Через консульство це займає більше року Через дію комусь надіслати в Україні і хай надішлють вам
-
Якби була на то можливість, я б не запитувала. Дякую за відповідь.
-
Їхати до 31 березня
-
Вихід якийсь має бути? Wp однозначно потрібен,що робити?
-
Я замовила через дію ще 3 тижні тому, на адресу брата то нічого і не має по цей час . І в дії ніде не можна відслідкувати що замовляла
-
Напишіть будь ласка в особисті
-
Дайте посилання будь ласка на пост коли треба ловити слоти на паспорт в Оттаві
-
Можливо, теж чула
-
По канадським меркам: бакаллавр= diplôme d'études universitaires de 1er cycle ( 3 ans à temps plein). Магистратура: diplôme études universitaires de 2 eme cycle ( 2 ans a temps plein ou 45 credits).
-
Читала десь, що супруг(а) може отримати WP на підставі WP супруга(и).
-
Где вы видели что Rural закрыли? На сайте информации нет о закрытии.
-
Чим Канада порушить міжднародне право якщо не продовжить дію WP?
-
Home Child Care Provider Pilot Якщо я працюю по цій програмі то можу за оплату і після 31 березня зробити собі та сімʼї нові permits???? Пише за 30 днів до закінчення…вірно??? Мені не потрібно LMIA?????
-
Канада належить до колективного цівілізованого світу. так, методи відрізняються, у кожної країни вони свої, але, жодна демократична країна не буде порушувати міжнародне право. В випадку з нашим президентом його дії виглядають ганебно, і не лише в питанні повернення громадян, мені здається на нього вже рік у світі ніхто не звертає особливої уваги. Тому, будемо чекати і сподіватися.
-
Всім привіт, поділяються досвідом хто робив в канаді довіреність для України з апостилем, скільки часу у вас це зайняло?
-
Нас 3 человека, для открытого ворк Перми надо каждому отдельно делать заявку? Или можно в одной заявке ? Или как лучше?
-
Всім привіт, поділяються досвідом хто робив в канаді довіреність для України з апостилем, скільки часу у вас це зайняло?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо у мене в онтаріо є майже рік парт тайм по ноку тір 5 (бариста в Старбакс), то чи є шанс податися на номінацію в НБ? Чи треба шукати тір від 0-4?
12 Jan 2024, 17:45
Post 71398 of 401511
7 minutes ago