PR CUAET
-
Він і канадцям багато обіцяв, він взагалі багато патякає не по ділу, а потім робить вигляд що такого не казав. Можете подивитись як він казав про ковідні обмеження до і після.
-
А Вас хтось виганяє з Канади зараз? Зупинили лише АОС, ще купа програм залишилось для іміграції. Рурал в Альберті, атлантичні програми в інших провінціях, в Манітобі взагалі стрім окремий для українців
-
Людина, яка відвідала Афганістан у 2021 році не писала б, як там усе добре, класно, розвивається бізнес і країна взагалі багата.
-
Хто хоче залишитися той бере і залишається. І це нормально. P.S. Перефразував нашого президента )
-
Але ж сам Трюдо казав що люди які захочуть залишитись можуть податись на одну із програм,вот ми і хочемо залишитись,вибрали програму,відпрацювали рік і тепер що все з початку?
-
Якщо буде потрібно - ви отримаєте повідомлення у кабінеті
-
Я бачу що багато хто не бачить проблеми поміняти провінцію чи програму .Я приїхала з Харкова з Північної Салтівки з дитиною 13 років.Дуже тяжко далось асимілюватись в школі саме дитині ,тільки почали зявлятись друзі і зараз знову міняти все .Я три дні не могла прийти в себе після новини про зупинку програми .Як бути дітям з ментальним здоровʼям і як пояснити що все ,забудь за друзів ,знову збираймось в дорогу .Просто сюр якийсь…..
-
А є провінції чи програми де нема квот?
-
Ну майже одне й те ж.Я доречі теж чоловіка 2 роки не бачила,і нічого-жива.
-
Бо певно вони (уряд) зацікавлені в розвитку місцевості? Ніж в переповнені двох трьох великих міст Альберти. Ви думали про цей варіант?
-
Скільки квот на Rural виділено на всю Альберту і скільки міст бере участь?
-
Ви думаєте Канала так до цього не робила? Постійно робила, з останнього було іноземні студенти якім заборонили привозити з опенворк пермітом чоловіків і жінок.
-
Аргумент 😆😆😆
-
Бо так треба
-
А чому уряд Альберти має робити запит на отримання більше квот через шалений наплив українців в Калгарі і Едмонтон? Чим ці міста або Альба або національність ліпше інших, в очах уряду Канади ?
-
Номінацію, пр
-
Що саме "отримали"?
-
Що пр не дали? А повинні були? Ви серьозно?
-
А ви вже отримали?
-
У нас така сама ситуація, але в Оттаві. У дитини є вокперміт, закінчує школу, вуз сказав, що дасть місцеві ціни, якщо покажемо стадіперміт. Якщо знайдете рішення, поділіться тут потім. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 71553 of 396714
5 minutes ago