PR CUAET
-
Ви колись цікавились взагалі строкам імміграції в Канаду? Як люди на візіторах сидять? І взагалі, чи ви думали що приїзжають і усім пр роздають?
-
Тобто українець це той в кого є родичі в Канаді, а в кого немає родичів Канадійців то не Українець, така в вас логіка?
-
Ви взагалі коли вдячні буваєте? Чи тільки дай дай?
-
А це не окрема програма для українців? Ви ж пишете що несправедливо. Я не розумію претензій, ніхто не обіцяв роздавати пр, наразі програму не закрили, написали навіть чому іі міняють.
-
Поки що такого не передбачається. Але це якраз перше що ми як асоціація Українських RCIC стараємося робити. Якраз готуємо листа спочатку до Альберти, і будемо пропонувати різні варіанти мітигації ситуації з Українцями. Якщо нам щось з того вдасться, будемо інформувати. Далі в планах те саме на федеральному рівні. Я підозрюю що ми не єдина організація яка чимось подабним зараз буде займатися. Може щось з того і буде.
-
7 відсотків. Була опублікована статистика. Ще круто, що 500 доларів за номінацію повертають. За номінацію, на яку ми не можемо податися. Дякую, в мене є 500 доларів. Я можу їх заплатити без питань , куди?
-
Олено, ми як ніхто знаємо, які копійки оті 3000
-
А що в кожного українця який сюди приїхав є родич з громадянством? Що ви мелите
-
Розкажіть що і як потім. Дякую.
-
Та це типова "чого понаїжджали"
-
Я лише відповіла на ваше смс. Бажання знайомства вам не висловлено
-
Программа по родичам, повернення плати за номінації, це називається не давати дороги?
-
Я взагалі не знаю хто ви
-
Остапе, можливо у вас є якісь новини на рахунок окремої імміграційної програми для українців (накшталт як то є для сірійців, афганців)?
-
Цікаво коли підете на мітінгі, чи листи писати будете?
-
Не переживаю, Ви самі знаєте мій рівень і можете судити свої шанси
-
Багато хто вже давно змінив провінцію на Альберту . І навіть відпрацювали хоча б півроку на ідіотських роботах , зате підходить. Ну що, тепер можна далі їхати. В Канаді ж не одна провінція. А коли виражаєш страх, не порожній , що там через новий наплив теж квоти закінчаться , то це в вас «не позитивчик мислення, треба позитивчик мислення і тоді все буде».
-
А ви мій дорогий співвітчизник про мене думаєте і не спите? Може ви мені колись допомогли і простягнули руку допомоги шановний мій співвітчизник, по чатам останнім часом я чую тільки нам усі винні, дайте дайте, от і зараз так.
-
Та вони ж 10 років назад приїхали так тужилися а тут українці від якоїсь війни тікають з померлими родичами і зрівняними з землею будинками, чому їм повинно бути легше? Це логіка цих істот
-
Вот как раз на митинги должны выходить у кого есть PR и citizenship. Чтоб поддерживат своих соотечественников. Ukraine community, так сказать. А гнобить их .
12 Jan 2024, 17:45
Post 71624 of 407939
3 minutes ago