PR CUAET
-
Для батьків є окремий вид візи - супер віза
-
Або звичайну туристичну, на короткий візит. Або супер візу для батьків. Тоді можна перебувати до 2 років за раз, але потрібно платити за платну страховку.
-
Можуть
-
Сподіваюсь, Ви вирішите питання! Успіху! 🌷
-
Якщо тестю потрібен ПР в межаї цієї заявки (буде іміграційна віза на 6 місяців) тоді відповідайте так. Якщо через 1-1,5 роки виїхати не зможе або не планує, тоді пишіть ні. Платити тоді за нього не треба, так як ПР не буде отримувати, Пізніше теща зможе його спонсорувати, але це вже буде окрема заявка
-
Дякую Вам!
-
От я навіть на той телефонувала, що варто використовувати у разі загрози життю. Тож якби моєму життю щось загрожувало і потрібна була допомога консульства, то власне не допомогли би
-
Зазвичай не вказую взагалі. Тільки у випадку коли немає нормального паспорта
-
Так, цей номер
-
Я роблю обі сторони одним файлом. Часто на одній сторінці. Але і так і так правильно - головне обі сторони показати
-
Пробуйте без номеру - чисто за іменем
-
Подскажите пожалуйста, не нашла в чате, как загружать фото в заявку: фото и фото с информацией с другой стороны вместе или отдельно каждое? Благодарю заранее.
-
Меньше слушать Марину.... еще тот "спец" и любитель попугать новеньких, чтоб рассказать как вы в её услугах будете нуждаться. P.s. помню как она рассказывала что без её услуг никто не может податься на ЕЕ или АИП :)
-
Ні, це не той номер, вибачте! З сайту брала.
-
Також пробуйте різні комбінації. В мене часто НЕ працює через номер аплікації та ідентифікаційний номер. А через імя і народження працює.
-
Перевіряю
-
Якщо форми вас не стосуються, галочку не ставите в чеклисті і форму не додаєте. Пояснювати не потрібно
-
Паспорт, або свідоцтво про народження
-
Де ви його знайшли?)
-
Я ось за цим завжди телефонувала
12 Jan 2024, 17:45
7215/474652
6 days ago