PR CUAET
-
І ми вже здали
-
Хто вам сказав що вона відкрита 24?
-
@OstapBosak
-
На сайті Duolingo є пробний тест, хто вже здавав в них платний тест, результат співпав з пробним? В мене попередній результат 120, необхідно набрати 115, думаю, чи ризикнути зараз пройти, чи на пробний тест не сильно сподіватися
-
Біометрію вже здала
-
То же самое делал. Вообще ответа не пришло)
-
я бачив два варіанта: 1. це надто рано, вони ще не втянули апплікацію. Якщо запит на біометрію ще не був, то скоріш за все рано 2. вони мають глюкавий пошук. Не шукайте по місту народження, шукайте по номеру паспорта. Я скріншотів мої спроби, і з п'ятої спроби підібрав комбінацію.
-
Не тільки IELTS, там і toelf і ще купу інших
-
Можна посилання на трекер
-
Так вірно, але там я так розумію в будь який день може закінчитись ліміт? Якщо у мене 12 місяців 1 квітня і я не встигну то будуть нові квоти на 2025 рік…вірно?
-
Можливо комусь вже доводилося складати такі листи самим або з допомогою спеціаліста, поділіться своєю версією, будь ласка
-
Вам не смысла переживать сейчас. Настоящее переживание будет только после того как получите аор
-
Якого?
-
Не переживайте. Через месяц два слотов будет полно. После принятия закона
-
Дякую! Намагаюся чекати!
-
Вітаю, скажіть будь ласка у вас медицина була вже зарахована перед цим листом чи ні? Просто розуміти цей лист прийде після медицини чи це не залежить. Бо подали також в кінці жовтня але медицина ще не зарахована.
-
Зараз приходять AOR тим хто подавався 20 листопада. Трошки почекайте. Можна також по трекеру дивитися
-
Як ловити слоти?не розумію скажіть будьласка???
-
Последние аппликации время ожидания аор увеличилось до 90 дней
-
Так, буває раніше, ми отримали через 3 міс також, але вже 2 тиждень нема запиту на біометрію🫠
12 Jan 2024, 17:45
Post 73391 of 390784
5 minutes ago