PR CUAET
-
Така ж історія, тільки платите вже, записуйтесь на 2026р, і потрібно весь час чєкати вільні / доступні / зʼявившись слоти Така історія (
-
Довше строку паспорта не дадуть
-
Знайомий восени теж казав, що півтора роки, але отримав за півтора місяці. ВИдно, там вибірка інакша. Або пощастила.
-
Вони можуть довідку покласти в звичайний конверт, не обовʼязково підбирати великий для паперів А4
-
Сподіваюсь, що не потрібно буде.. мені тут math 30-1 оцінюють в 85%, я десь 10 якраз і мав по моєму
-
А ви знаете скільки чекати на запис на співбесіду візи США? 🤪
-
Мав теж математика мабуть потрібна. Чула в youtube що якщо в атестаті 10 і більше то не потрібно. Я як раз маю таку оцінку, але нажаль ця інфо нічим не підтверджена
-
Сможет. Если Вы успеете получить пр до октября и подать его документы. А вообще даже сейчас в ожидании своего пр Вы можете его добавить в свой файл.
-
Ви отримали CORP or eCORP?
-
Скажіть, будь ласка, це Northern Alberta Institute of Technology? В цьому інституті ціни як для канадців? Які бали необхідні по IELTS?
-
Скажіть будь ласка а який зараз найменший проходний бал для подачі на PR? Був 4 може змінився
-
А в чому різниця?
-
Дивлячись яка програма і провінція.
-
Для вступу там потрібні high school credits, я зробив це в iqas вже, але кажуть що можна його просто перекласти та відправити до nait на оцінку
-
Добрий день усім. Якщо в мене є вклеєна канадська віза строком на 2 роки , вклеював по CUAET( до закінчення строку дії паспорта). І зараз я отримав новий паспорт, чи можу я отримати в цей паспорт нову візу і на який термін?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що робиться...ми подали аплікацію 6.12.23. Жодних новин нема..ні запиту на біометрію..нічого..
-
А потрібна оцінка шкільного атестату?
-
Його ім’я це старий мем, ти чого? Він не поляк 😅😅
-
Таке питання А чи правда що говоріння може попастись в інший день від всього іншого ? І чи можливо зловити всі частини щоб здати одного дня ?
-
це вже не дуже цікаво((( Хник
12 Jan 2024, 17:45
73719/446533
less than a minute ago