PR CUAET
-
По тих вибірках основний нок не має зхначення. Треба просто щоб було 6 місяців стажу за останні 3 роки
-
Не я нашел в другой сфере, я просто в статическое резюме вставил линк на видео
-
Просто реально - имеешь высшее образование и хороший английский- туалеты драить самое то.
-
Больше десяти лет работы в Азии поменяли меня)))
-
Ну я вам сказала,как я нашла, если вы хотите дальше рассылать видео рассылайте
-
Народ,що обрати тут😂 Якщо я підтверджую медичний диплом (медсестра)для роботи та навчання ? Не міграція! Чи взагалі обрати проф.ліцензія?
-
Якщо ВП дійсний - не потрбіно
-
Ага
-
щоб це було вимогою
-
Я сама только получила ПР, но по другой программе. пока жду последнее письмо и когда вышлют карточки. Теперь хочу маму по этой программе оформить. Пока жду карточки, хочу подготовить все документы
-
вони не поставлять дві мови обов'язковими, майже ніде такого немає
-
Это пока
-
Більшість в чаті подавали самостійно. В закріплених повідомленнях десь було відео про те як подаватись. Якщо у вас є конкретні питання - шукайте пошуком по чату. Якщо не знайдете задавайте конкретне питання в чаті. Консультанти наскільки пам‘ятаю 3000 беруть за цю програму.
-
0-3 треба мінімум 5
-
Они могут просто на все ноки по стриму поставить языковой барьер 7 или 8 или ввести оба языка обязательным
-
дякую за відповідь👍 я оглянула всі ці трейди, невже вони всі займають так багато часу, чи цікавились Ви яку ліцензію можна найшвидше отримати з перерахованих трейдів?
-
Точно, даже тир 0-1
-
довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (Meldebescheinigung); Это требование в Германии. Я так понимаю немецкое консульство брехуны подзаборные?
-
Уточнення для тих хто має закритий ВП по одній з LMIA-exemptions
-
На тир 2 надо clb 5
12 Jan 2024, 17:45
Post 74497 of 390778
4 minutes ago