PR CUAET
-
В мене нема інтересу летіти в іншу країну, не знаючи, чи приймуть мої документи там. Це, мабуть, ви так можете робити. Я, якщо буду летіти в консульство в іншій країні, то лише після підтвердження, що вони приймуть мої документи
-
Вам пощастило. Сподіваюся, що новий паспорт ви тут встигнете отримати до закінчення діючого
-
Спасибо но я забукал слот в Канаде хотя и было желание куда то поехать
-
Ой лучше не обманывать, вас могут дисквалифицировать
-
Я вас не посылаю в Чили. И абсолютно согласен что логично выяснить примут или нет до прилёта. Но вы же хотите свободный слот и тему обсуждаете значит есть интерес
-
Ок, згоден
-
Ну він обрав Чилі, бо не мав інших варіантів на сьогодні. В Європу було б швидше і дешевше
-
Ви, здається, нікого не бачите й не чуєте, крім себе 🤷🏼♀️
-
Ну то есть все таки адрес чилийский нужен но прокатил отель. Это сугубо ваши риски. Если риски приемлемы почему нет.
-
Чого ви мене гоните в Чилі? Я вам пишу про доволі логічні дії, які чомусь вас не цікавлять. Це нормально - зв'язатися з консульством, пояснити ситуацію і отримати підтвердження, що можна. А вже потім летіти. А не прилетіти в іншу країну, а потім вже питати там, можна чи ні
-
Кто-то готовился к TEFaQ самостоятельно?
-
Він спочатку у заяві вказав канадійську адресу, потім його попросили на місці переписати адресу місцевого готеля
-
Доброго дня! А скільки треба відпрацювати в Альберті, щоб податись мо цій програмі? І чи є вимоги до попереднього досвіду за межами Канади? (Не можу знайти в описі програми). Дякую
-
Родичі з канадського консульства 😂
-
Так. Ви щось недоговорюєте, Олексію))) У вас там якісь мутки були))) Чи впливові родичі))) Бо, зі слів деяких учасників, то неможливо)
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка,подають заявку на дозвіл подачі на номінацію від Манітоби і там питання мій стаж роботи за останні 5 років? За 5 років в мене 2 роки в Україні і 1 рік в Канаді ,тоді це 3 роки,чи це безпреривний мається на увазі тобто 1 тільки в Канаді ?
-
Нічого не знаємо. Ми вам тут вже Чилійське громадянство видали
-
Та поки ще є ще трохи часу на "полювання" за слотом у Канаді. Якщо за кілька місяців не вийде - доведеться летіти за кордон
-
Я такое писал разве что могу поехать туда куда требуют постоянную регистрацию)?
-
Та нет… вроде впервые туда съездил ))
12 Jan 2024, 17:45
75206/443373
about a minute ago