PR CUAET
-
Добрий! Якщо знайшли нотаріуса, будь ласка, поділіться контактом. Буду дуже вдячна.
-
AOR у нас от 2021-02-04, а номер дела был в почте гораздо раньше, сразу после подачи
-
Мы тоже в Квбеке- подаличь 9 декабря- тишина
-
Реально на столько, на сколько вы готовы задаться целью доказать что eligible для этой программы. Посмотрите требования для common law на Canada.ca, здесь выше давали ссылку. Можно расписаться. Найти все что есть общего по Польше. Ещё есть 8 месяцев на сбор доков для доказательства. Если захотите, сможете.
-
Кто подался в первых числах программы уже получают reason for decision, уведомление о том, что они соответствуют требованиям этой программы.
-
А що саме в поясненні писати? Якщо в нас є довідка..видана ще за часів інституту...а там відмітка зняти з обліку.
-
Сорі, що не розумію… це чого номер? Номер документу? Тобто кожен завантажений документ має мати свій номер?
-
Можливо, варто просто сплатити штраф і взяти нову "чисту" довідку.
-
Вітаю всіх! У кого-небудь є позитивний досвід продовження WP після зняття обмежень? Паспорт не закінчується, попередньо дали на 3 роки з моменту подачі заявки на зняття обмежень
-
А тест можно переносить ? Не могу найти информацию по переносу теста на офф сайте
-
дивно, якщо ти таки перетнув кордон по тим документам, то як можуть засудити віддалено...
-
дійсно треба брати адвоката і доводити, шо не загрожувала небезпека і то зробив, ідеально щоб повістка була...
-
Что значит словили слот? Как это происходит? Я захожу постояннона на сайт посольства несколько недель никаких дат не появляеться даже на несколько лет вперед
-
це ясно, але якщо людина по цим докам перетнула кордон, то якось дивно виходить. то так можуть і всіх "волонтерів" засуджувати... для Канади підробка документів це дуже погано
-
Доброго дня, друзі, вибачте, якщо це питання вже піднімалось, не можу розібратись в дещо різній інформації на сайті IRCC стосовно ЛМІА для open work permits, які ми маємо за CUAET. Наче open work permit is LMIA exempt, але є ще випадки екземпт роботодавця і екземпт джоб офіцера, то як це все зібрати до купи? Чи можна отримати 50 балів за джоб оффер в Експрес Ентрі на підставі того, що open work permit is LMIA exempt? Може в когось вже було таке питання чи досвід, поділіться будь ласка. Дякую.
-
Дату можно перенести, но платно. На сайте есть услуга.
-
В Україні давно діє закон, що можуть проводити судове засідання без відповідача. Здається, ще з 2014 року, але точніше не скажу, бо я не юрист.
-
Добрий день. Підкажіть хто знає в такій ситуації. Знайомий приїхав по CUAET, тепер хоче забрати до Канади дитину 17 років від першого шлюбу. Наскільки йому сказали це можна оформити і дитина теж отримує вору перміт. Як правильно подати цю заявку на IRCC? Як вона називається? Так як там написано про family reunion то має подаватися резидентом, а він має лише тимчасовий статус тому незрозуміло чи таке можливо зробити взагалі чи тільки подавати на туристичну візу? Дякую.
-
Эту ж запись через дию ввели чтоб люди за деньги друг другу не продавали эти места
-
Нет скорее всего там вызывают по имени
12 Jan 2024, 17:45
Post 76915 of 407959
3 minutes ago