PR CUAET
-
Отож Йачар нова жінка, трошки повільна Тому я і думаю, краще перепитаюсь, бо зовсім не логічно Буду її просити перечитувати умови програми в готувати пакет документів на кндорсмент
-
Доброго дня спільнота! Підскажіть в такому питанні: маю ворк перм. З привʼязкою по роботі Онтаріо, хочу переїхати в іншу провінцію, як можна зняти обмеження це. Дякую
-
У мене так само
-
У будь-якому аеропорту можна отримати ворк перміт, якщо це ваш перший аеропорт прильоту в Канаді. Ви отримуєте його (ворк перміт) при проходженні імміграційного контролю
-
Она у вас там точно спец по этой части? Очен часто HR такого наговорят... им не совсем выгодно ПР, так что могут тянуть время просто. Год опыта есть, 1560 часов есть, фул-тайм перманент. Все чётко по требованиям
-
плюс ви ж будете проходити митницю і там же є імміграційна служба, де і видають перміти
-
Дуже Вам дякую 🤩
-
Я в свое время все сама делала, потому что работодатели по АИП не очень заинтересованы в вашем скорейшем ПР. Чем больше вы подготовите за неё, тем быстрее все двинется
-
Это из гайда по Новой Скошии даже прям. Сходите в YMCA или что-то еще илм прям письменный консультацию у консультанта возьмите и покажите ей.
-
00:00 по Киеву - это 15 по времени Калгари - разница 9 часов
-
Хоть бери та цілий день дивись у телефон .
-
Вся інформація автоматично підтягується. Але, треба заново чекати на код по пошті 🤷♀️ (для відкриття повної версії акаунту).
-
Кожен день нова година, це жах.
-
Всем доброго утра . Скажите ,пожалуйста,какие документы нужны на провинциальном этапе ?
-
Я больше 2 недель сижу в 17.00 каждый день и не словила. Может несколько мес назад так и было но речь шла что "только что сказали что появляются в 17.00 по Торонто каждый день". Поэтому неправда
-
Згоден!
-
Доброго ранку, спільнота!!!!Сьогодні отримали довідку з Польщі. 15.01.2024 - відправка. 29.01.2024 - доставлено в Польщу 01.02.2024 - розглянуто та завірено. 06.02.2024 - відправлення з Варшави. 21.02.2024 - у відділенні в Канаді. Всім успіхів!!!!
-
Мені також так сказали в gmail Але по факту не має їх там
-
Супер! А в Торонто и Оттаве это 17.00 разница 7 часов
-
Зараз -невідомість
12 Jan 2024, 17:45
Post 77016 of 384836
less than a minute ago