PR CUAET
-
Добрый день . Вот и список профессий по новой программе на 1 марта
-
Когда заполняешь заявку уже на апостиль.юа то там имя фамилию как в загране или українською?
-
Її пустять. Але обов'язково замовте паспорт там, де вона знаходиться. Бо в Канаді це нереально зараз.
-
Через LegalAid - бесплатно
-
Ну вот отлично значит и туда еще можно
-
На днях отвозили анкеты на справки о несудимости в консульство Оттавы. Мне - со справкой из Дии забирать через 10 дней. Мужу - без такой справки (т.е. они сами будут запрашивать сведения) срок ожидания 3 месяца(( По почте заявки тоже принимают.
-
Нет нет, еще для некоторых банковских счетов нужен. Ну в общем лучше сделать, пусть лежит.
-
Нужен.
-
Якщо в Канаді продовжити паспорт які обмеження з цим паспортом?
-
І там 2 хв дають на підготовку. Чи це на читання завдання?
-
Так, але там діалог. Головне зробити вступ, а потім по ситуації
-
Ну, не совсем. Есть счета целевые для обучения детей, их открывают пока дети - еще дети ) и син нужен.
-
На будущее разве что…
-
Офіціної інформації ще немає, тому не кидайте не перевірену інфу, будь ласка)
-
Ок. Щиро дякую, буду пробувати 🙏🏻
-
Підкажіть будь ласка , це термін дії довідки. Бо іміграційний кажу у укр довідки з консульства немає терміну , якщо не заїджав більше в Україну
-
все вірно. пробуйте в інший день, інший час. не лінкує за першим разом
-
У нас нет банк айди, ладно ждемс что там консульство напишет
-
Добрий день. Підскажіть, будь- ласка. Я з дитиною вже рік у Квебеці. Зрозумівши, що тут ПР отримати нереально, вирішила через пару місяців переїхати. Після 31.03.24. На той час програму CUAET закриють. Розумію, що безкоштовних готелів та інших плюшок вже не буде. Але цікавить основне: чи в новій провінції нам дадуть мед страхівку? Чи дитину можна буде спокійно і безкоштовно зарахувати до школи? Чи курси англ мови будуть доступні?( бо в Квебеці ми вчимо французьську)
-
Петро, я три рази попробувала вони not found my application 😢
12 Jan 2024, 17:45
Post 77502 of 389858
less than a minute ago