PR CUAET
-
а сьогодні слоти в Едмонтоні були?
-
Ірина, дякую за відповідь. «Податись на ПР» мається на увазі лише створити профіль Експрес Кетов, або «отримати запрошення» вже?
-
А що це означае?
-
Дивилась конференцію по цій програмі і бачила про 6 місяців досвіду в цій сфері, але чи уловив хтось стосовно проживання в цій провінції? Говорилось про залучення нових працівників до Альберти. Тобто, якщо є 6м досвіду, але переїхала нещодавно і ще не прожила 6 місяців в Альберті? Хто що думає?
-
Зможете лише подавшись на пр та отримавши номер справи. На основі номеру зможете продовжити ворк перміт до отримання статусу пр. Просто так без інших підстав мабуть неможливо. Я не консультант, пишу лише з власних знань.
-
Теж думав, що вони мають дзвонити на роботу напряму 😳
-
Ви можете працювати по даній професії. Але на момент подачі на пр вашу відкриту візу обміняють на occupation restricted work permit. Не на закриту - лміа. Я сама була caregiver і пішла з професії начитавшись що люди по 2-3 роки чекали розгляд заявки.
-
Дзвонили особисто мені, питали чи на роботі в даний момент і попросили дати поговорити з кимось з менеджменту. Noc 63221 (medium demand)
-
А через що застерігають від продовження по cuaet?
-
Залежить від програми. Мати лише профіль то нічого. Люди роками можуть чекати. Тут щоб вже процес пішов (номер розгляду вашої справи/запрошення). А от до 31 березня ще діє програма куает і "нібито можна" податися на продовження ворк перміту. Хоча читала статті популярні та застереження щодо цього.
-
Спасибо!🙏
-
Тобто хто мав перміт менше ніж 3 роки чи restrictions або взагалі робочої візи ще не мав, ті можуть податися без проблем. Застерігають тих, кому видали на 3роки і вони подаються знову.
-
Вітаю 🙌🏻
-
Ні, я не бачила. Цілий день на сайті чекаю, але немає нічого
-
На момент подачі має бути 2 роки досвіду і здана мова, евалюація диплому, довідки і тд. Не маючи 2 р досвіду на момент подачі можна отримати відмову і то дуже недобре. Програма закривається цього року. Далі вони працюють над новою програмою.
-
А як у мене нема поля 13 у Т4? Не пусто, а саме поле з номером 13 відсутнє. Щойно отримала свою Т4, і поки розбираюся, що та як
-
Эдмонтон паспорта забирать только лично
-
З сертифікованим перекладом. Так, отримала портал.
-
Підкажіть ті, хто вже отримав номінацію Foreigner Workers чи підійдуть переклади документів з печаткою бюро перекладів і афідавітом, але нотаріально не засвідчені? Якщо треба засвідчити нотаріально, то порадьте як кращє і дешевше зробити нотаріальне засвідчення існуючих перекладів? Це може бути нотаріус в Україні чи треба робити тільки у канадського нотаріуса?
-
Господа,у меня вопрос. Возможно кто то сталкивался с такой ситуацией и сможет мне подсказать,что делать в данной ситуации. Я гражданка Украины,однако высшее образование я получала давно и в России. Сейчас мне надо проходить эвалюацию, однако для людей с российским дипломом по инструкции wes я должна отправить письмо с подтверждением с моего диплома с института с его печатью и подписью ректора на обратной стороне конверта именно на адрес wes. По понятным причинам я ну никак это сделать не могу. Я итак год вытрушивала с архивариуса бумагу о подтверждении моего диплома. Может кто то мне подсказать-что делать.
12 Jan 2024, 17:45
Post 77674 of 399988
less than a minute ago