PR CUAET
-
Але ж медичні висновки на 20-40 сторінок - це вже ніяк не "творча частина".
-
Це частково правда. Дійсно якщо кейс так собі, то задопомогою стандартних документів (церква, волонтерство, психолог, відгуки сусідів, і тд і тп) можна трохи його набудувати. Але це зовсім ніякі кейси всеодно не витягне. З іншої сторони часто бувають просто такі документи, які довгі. Наприклад деякі медичні висновки можуть бути по 20-40 сторінок. Тому я і писав що це рендж 20-100
-
Дию ему поставить проще и борщи потом варить не надо)))))
-
У кожного вони різні
-
Доброго дня
-
А чи був в когось досвід що Онтаріо прийняли документи, перекладені і завірені Тарасом? Цікавлять відгуки тих, хто вже пройшов шлях і отримав номінацію.
-
Це не дужа правильна інфомрація, бо вона не враховує CUAET Я на дитину недавно робив, де батьки вже з візами - дали за 6 тижнів. Ще одну сімю подав, просив прискорення кілька раз, чекаємо вже 8 тижднів, і поки що без новин, на жаль(
-
Сейчас ожидание больше 90 дней
-
В трекере пока нет декабрьских с аор. Но я слышала от других людей что подали в январе и через 8 дней аор и запрос на биометрию
-
Я з кінця січня намагаюся зловити - дохлий номер. Рівно о 5й сиджу із заповненою анкетою
-
Подался 11 февраля, наверное потом прийдет
-
Конечно
-
AOP приходит на email?
-
Аор это грубо говоря письмо где вам подтвердили что ваша анкета получена и готова к рассмотрению. С ним же приходит и запрос на биометрию
-
Все, я знайшла відповідь). В мене просто була одна незакінчена аплікація
-
Да согласитесь что исключение потому что есть декабрьские с аор. Но в любом случае первый случай если не ошибаюсь по анкете за 24 октября соответственно 28 октября на очереди) в ближайшие недели
-
рахуються
-
Це не повязано. Попередні декларації на 9ку СІН теж рахуються
-
Простите, а что за AOP
-
Підкажіть будьласка як отримати довідку з Латвії бо на сайті посольства канадського не можу знайти. Єдиний лінк там не працює
12 Jan 2024, 17:45
77809/474652
6 days ago