PR CUAET
-
Конечно
-
AOP приходит на email?
-
Аор это грубо говоря письмо где вам подтвердили что ваша анкета получена и готова к рассмотрению. С ним же приходит и запрос на биометрию
-
Все, я знайшла відповідь). В мене просто була одна незакінчена аплікація
-
Да согласитесь что исключение потому что есть декабрьские с аор. Но в любом случае первый случай если не ошибаюсь по анкете за 24 октября соответственно 28 октября на очереди) в ближайшие недели
-
рахуються
-
Це не повязано. Попередні декларації на 9ку СІН теж рахуються
-
Простите, а что за AOP
-
Підкажіть будьласка як отримати довідку з Латвії бо на сайті посольства канадського не можу знайти. Єдиний лінк там не працює
-
Это момент не понятен
-
Кстати нужно заполнить анкету до, или после записи?
-
Ви швидше не на то подалися
-
Добрий вечір! Підкажіть де взяти результати медицини, щоб можна було зняти обмеження з воркперміту. Екзамен з медицини здавала у травні минулого року.Сьогодні була у клініці, але вони не можуть допомогти.
-
В мене вже більше 3х тижнів, 2 дзвінки, заповнила веб форму теж. Сьогодні запропонували внести додатковий імейл щоб на інший надіслати. Не дають термінів коли перешлють, проте з дат які вони озвучували, пересилають через 2-4 дні. От тільки нічого не доходить. Чекаю далі.
-
Я до недавна думав що це строге обмеження. Але мене тут якраз в чаті ткнули в сайт Канади де написано що якщо це зверху і не в коментарях, то це не є обмеженням
-
Може бути через те що вже є одна заявка нова створена. У мене так було. То я її видалила і опція зʼявилась.
-
Это вы мне?)
-
open.alberta.ca/dataset/61843e6c-f254-4c93-81b2-36d8f03e6a31/resource/cc42eb20-2458-444e-bb2c-96b7625c2c2a/download/jet-alberta-short-term-employment-forecast-stef-2023-2025.pdf
-
Дякую
-
Та якщо складно у двух трьох словах ,як конистуватися
12 Jan 2024, 17:45
Post 77820 of 404410
8 minutes ago