PR CUAET
-
Просто вытяг з дії, по сути это и есть довідка про несудимість?
-
Дякую!
-
Они не работают для гуманитарки. Либо горячая линия IRCC, либо ATIP notes
-
EЕ можете, думаю навіть рік зарахує вже. Ну і якщо у вас є досвід роьоти в тому ж нок, то вам не треба року. Єдине, що по ЕЕ якщо року нема то грошв треба і англійська 7 , а з роком 5.
-
не обовʼязково, але це затягне процес видачі дуже сильно
-
Ну звичайно всі імміграційні програми відкриті, тому і кажу шо виживуть найсильніші
-
так
-
Привет, обязательно повный вытяг з дії?
-
И это никак вас не запрещает получать новые документы по тем или иным основаниям
-
@OstapBosak підкажіть що це за документ? Може це вже пр близько?
-
І мені таке прийшло, невже знову всі документи надсилати? Хто знає що це за етап?
-
За вимогами fsw, тобто коли нема року, потрібно при подачі документів на федеральний рівень, показати, що у вас є на рахунку кошти, на сімю з 3 чоловік це 21 тисяча
-
в кабинете апд. еще что-то в почте, читаю
-
Грошiв треба? що ви маєте на увазі, будь ласка
-
Было бы хорошо, что бы номинировали тех кто согласен больше налоги платить, таким образом, провинция бы за счёт большого потока могла бы получить больше прибыли
-
Спасибо. Только чеклист если правильно помню. Впрочем, документы подтверждающие родство были в профиле спонсора.
-
Поздравляю вас! Ну и традиционный вопрос: от спонсора подавали только декларацию или еще дополнительные документы не из чеклиста?
-
Розуміємо звісно. Але зловити дату на новий паспорт майже нереально а після закону не видавати чоловікам паспорти вже не знаєш як далі буде
-
вже декілька разів зустрічала, що електронну декларацію не прийняли, а в мене саме така і фізичну змоги не буде переробити(
-
А сезонах фулл тайм підійде? Чи тільки постійна потрібна? І потрібен буде Джобс офер що зараз працюєш?
12 Jan 2024, 17:45
Post 78397 of 393103
4 minutes ago