PR CUAET
-
А разве не почтой отправлять ?
-
Може запропонують нову спрощену програму для Північних територій
-
Вы уже подавали декларацию?
-
Мы работаем в найме, но напишу какие документы прикладывали: - notice of assessment после поданной декларации -statements с банковских счетов за несколько последних месяцев -выписка со сберегательного счета о наличии накоплений. Нам рекомендовали показать $5000 -письма с работ с указанием годового дохода По поводу потребовать не знаю, но показать наличие дохода хватающего на жизнь необходимо. Во время подачи рекомендую не подавать/получать пособие (welfare)
-
Літав один учасник. Пошукайте вище його повідомлення
-
Та відправте самі запит на сайті politi. Потрібно лиш CPR вказати. Через 5 хв у вашому E BOX вже є довідка.
-
Всім привіт! А чи хтось тут летав в Чилі робити паспорт? Бо всі літаки через Америку, і не зовсім зрозуміло, чи потрібна віза (транзитна), для таких перельотів? Політ в Чилі зараз виглядає значно дешевше ніж в Европу, але довше на порядок.
-
обов'язково треба
-
звісно, в штати потрібна віза.
-
Якщо там ліміт, то можно і не встигнути до імміграційного((
-
Ми переїхали із двома собаками у вересні попереднього року. Кілька тижнів тому старий пес захворів і потребував дуже детальне обстеження та допомогу. Миттєво витратили 2000 CAD за 2 дні. Страхова компанія повернула 80% - annual deductible. Якби ми відкладали щомісяця по, скажімо, 50 доларів, нам би знадобилось три роки, щоб накопичити необхідну суму на self-insurance budget для лише одного цього випадку.
-
Ось, знайшла для вас прямий рейс
-
Той хлопець казав начебто, що прямий рейс із Торонто у Сантьяго (але можу помилятися)
-
та перельоти 22 години в одну сторону таке собі
-
Я поняла ,спасибо,думала вы за Эдмонтон говорите 🤪
-
У Мексиці вже давно наші пасуться, й кажуть, що нема слотів.
-
Так у Чилі ж і прямі, і слоти є
-
бо є прямі, та швидше летіти, але нема слотів )
-
може ще буде варіант з Мексикою
-
дякую всім! так, бачив білети :)
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago