PR CUAET
-
Вітаю. Дайте пораду в якій годині потрібно ловити слоти для подачі на закордонний паспорт. Або можливо замовити його з України? Бо мій закінчиться через рік і два місяці але хочу заздалегідь отримати другий. Закінчується в один день і віза і паспорт і ворк перміт. Я так зрозумів що немає сенсу подаватись на продовження ворк перміту без нового паспорту ((( якщо є у кого час мені пояснити як правильно все зробити буду вдячний
-
Вы должны принести фото с собой
-
Коротше кажучи, поки невідомо, для чого це.
-
В Канаді у чоловіків-українців під час оформлення ПМП почали вимагати документи з військкомату • Портал АНТИКОР antikor.com.ua/articles/685773-v_kanade_u_muhchin-ukraintsev_vo_vremja_oformlenija_pmh_nachali_trebovatj_dokumenty_iz_voenkomata
-
Там на все стримы 10 тысяч номинаций из них 5 тысяч на экспресс Энтри
-
Больше не дадут. Нужно на остальные оставить, да и сомневаюсь что 500 будет, скорее 350
-
Так як цю графу не можна було ігнорувати я прикріпила старий ворк перміт …
-
Та ні Все заповнювала правильно по зразку ) і собі і мамі і чоловіку Але тільки мені таке вискочило 🫣
-
Може, щось не те вказали в заявці? Бо це форма для дипломатів та їх родин
-
Роздрукуйте,підпишіть, відскануйте і відправте
-
Дуже дякую
-
Так, зможе. По цій програмі можна подаватись і не маючи ВП, лише візітор рекорд
-
Дивно. Тоді ви не мали такого отримати. Може, який глюк у системі 🤷🏼♀️
-
А чого б і ні? Якщо дуже не вистачає саме 400-500 людей у певних місцях.
-
Дякую вам за відповідь ,мені сказали, що так як школи вже не існує, то реальний дублікат зробити неможливо . А справка з оцінками та номером серії має таку саму силу.🤔🤔🤔
-
Чого це невідомо? Вони хочуть знати служив чоловік чи ні. Вони це питали задовго до початку війни в Україні у всіх іммігрантів. Що саме Вам здається невідомим?
-
Чому б з AOS не добрати тих 500 людей?
-
Цю довідку начебто раніше в усіх підряд чоловіків не вимагали
-
На федеральну
-
Може, як варіант - полетіти та податись на паспорт і повернутися. Коли буде два місяці до кінця нинішнього, подовжити його простоявши в живій черзі і тоді, коли новий буде готовий, зможете полетіти забрати.
12 Jan 2024, 17:45
Post 79459 of 395524
5 minutes ago