PR CUAET
-
Дивно. Тоді ви не мали такого отримати. Може, який глюк у системі 🤷🏼♀️
-
А чого б і ні? Якщо дуже не вистачає саме 400-500 людей у певних місцях.
-
Дякую вам за відповідь ,мені сказали, що так як школи вже не існує, то реальний дублікат зробити неможливо . А справка з оцінками та номером серії має таку саму силу.🤔🤔🤔
-
Чого це невідомо? Вони хочуть знати служив чоловік чи ні. Вони це питали задовго до початку війни в Україні у всіх іммігрантів. Що саме Вам здається невідомим?
-
Чому б з AOS не добрати тих 500 людей?
-
Цю довідку начебто раніше в усіх підряд чоловіків не вимагали
-
На федеральну
-
Може, як варіант - полетіти та податись на паспорт і повернутися. Коли буде два місяці до кінця нинішнього, подовжити його простоявши в живій черзі і тоді, коли новий буде готовий, зможете полетіти забрати.
-
Казали що цього року буде десь приблизно 10140 номінацій, якраз десь 350-400 може на новий стрім піти
-
Дуже дякую
-
Тільки якщо прийде дозапит. В переліку обов'язкових документів його немає. На федеральному етапі
-
Вимагали, можливо трохи рідше ніж зараз, в чому власне проблема? Якщо є війсковий квиток чи приписне – надаєте і отримуєте ПР
-
Військовий квиток також потрібно перекладати і надавати? І на якому етапі - номінація від Альберти або вже федеральну
-
Так, проте це припущення, бо вони самі це писали в статті минулого року www.alberta.ca/release.cfm?xID=866020462D120-A171-CE85-4BB947B333BF2AB8&fbclid=IwAR0ZSLkwwuJubVX_62ATeM6i3hEBEqds5snNWLNuxjI-dGBLLLZxThg7_-M&fs=e&s=cl
-
Оф інфи нема про квоти на 24 рік
-
Дают. 14 февраля записался на 23 число
-
Спасибо большое за ответ! А телефоном можно пользоваться (переводчиком)? Или строго нет? Не подскажите как готовиться?) может ответы есть?
-
Досить цікаво. Я вам в особисті скину що wes мені відповів
-
Здравствуйте Экзамен не супер сложный, вопросы по физике/математике за 8-11 классы и текст на английском вопросы тестовые, 100шт нужно набрать 70 и больше что бы пройти вам при регистрации на этот экзамен пришлют методичку с примерами вопросов, что бы вы имели представление что будет на экзамене
-
А вопросы такие попадались? Или все другое совсем?
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago