PR CUAET
-
Щодо очікування то важко сказати бо не знаємо коли саме Ви прилетите. Зараз це в районі 2-4 місяців.
-
Значить ви щось не вірно заповнюєте. Ми теж подавались перший раз на візу в паспорт (бо прилетіли по фоел візі) і перший раз був невдалим 🙈🙄
-
Хтось вже з таким стикався?
-
Можливо комусь буде корисною ця інформація. В консульстві в Оттаві вже зʼявився чоловік у військовій формі, що викликає чоловіків і хоче отримати персональну інформацію.
-
Ми десь в середині січня відправили і от 19 лютого прийшли довідки
-
Доброго дня ,на скільки я знаю не мае різниці в якому місті ви отримуєте ворк перміт але найголовніше це відмітка Cuaet в ворк перміт саме вона дає можливість працювати по всій Канаді .
-
В основном у них ставка месячная, а не почасовая ))это менеджер, не переживайте у вас работу отбирать не буду 😁
-
$55/hr?😲 Не видел таких зп для бар менеджера
-
Доброго дня ! Може хто знає! Донькі потрібно свідоцтво про народження для PR. Я в Україні зробила апостиль и переклала на англійську з запевненням у нотаріуса ! Треба ще робити апостиль перевода чи ні?
-
Багато українців не їде на північ, не хочуть, бо "село" і "холодно". А північна програма є навіть в Онтаріо.
-
IMM 0191 подписанный у нотариуса, мы подписывали в Notary Pro
-
(Я не консультант) С одной стороны, формально в программе ограничений нет. С другой - если написать пункт назначения - Квебек, то вроде бы обрабатывать будет офис в Квебеке, а они нефранкофонов не торопятся обрабатывать. Но и отказать тоже не имеют права. Да и вообще, признаков того что это именно офис в Квебеке я еще не видел. С третьей - после получения ПР вы свободный человек.
-
Привіт. Хто стоїть в е-черзі і кому прийшов лист, що є слоти. Такий лист прийшло в мені в 2 ночі сьогодні. Заходжу, а там місця на вівторок 27/02 ранок. Ні туди і ні сюди.
-
Але все відбій 😂вибрати час неможливо😅
-
Вообще долго обновлял, и ничего не было. Потом сделал перерыв, и случайно с первого раза попался слот
-
@zhelezniakv подскажите пожалуйста как вы старались доказать фин. Возможности аппликанта в рамках этой программы? @OstapBosak может вы подскажите как быть в этой ситуации? У меня подаётся мама пенсионного возраста и в Канаде она не работает получает укр. Пенсию и денег на счету не имеет?
-
Давно встали в ел.очередь ?
-
Вообще никак не доказывали, финансовая платежеспособность не нужна для этой программы. Как понимаю, в письме просто хвост от стандартного письма.
-
5 місяців тому
-
Тогда в letter of explanation вы написали что as this program does not require proving the finacial situation of the applicant, I will not be providing this document?
12 Jan 2024, 17:45
Post 79537 of 399988
less than a minute ago