PR CUAET
-
Как то я разговаривала с семьей, их кейс был еще до войны. Они подавались по этой программе. У них один ребенок был дцп а второй с рас. И им одобрили
-
Подскажите пожалуйста, в какие дни можно продолжить паспорт в порядке живой очереди в консульстве Едмонта и какие нужны документы с собой ?
-
Підскажіть будь-ласка, Intake worker до якого ноку відноситься? На роботі кажуть що це до соціального працівника, але обов'язки не дуже схожі. По назві в пошуку водила, знайти не змогла.
-
Подскажите кто сколько ждал справку о несудимости с Израиля?
-
после АОР
-
да но процесс одинаковый
-
Меня 3 или 4 консультанта тоже отговаривали. Потом я взял платную консультацию у топовой адвокатши, которая делает только h&c и ничего больше. И она взялась
-
Так, півроку мін за останні три роки. Решта досвіду може бути по іншому нок, але кваліфікованому
-
Это факт
-
Привіт всім.Скажіть будь ласка після розгляду документів WES має прийти лише один документ про те що «ваші дипломи підтверджено»»?? І його потрібно роздрукувати?
-
Но у вас пока и результата нет
-
Підскажіть будь-ласка, Intake worker до якого ноку відноситься? На роботі кажуть що це до соціального працівника, але обов'язки не дуже схожі. По назві в пошуку водила, знайти не змогла.
-
Пользы не будет
-
Хотя не советую этого делать если не получили АОР
-
А еще, если у вас задержалась аппликация вы можете по этой ссылки заказать бесплатно заметки офицера который рассматривает ваши документы: atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/welcome.do
-
Привіт) підкажіть, який прохідний бал для тих, хто працює в сфері охорони здоровʼя асистентом ?
-
Дякую
-
Так можуть бути різні
-
А хіба не один нок має бути основою для аплікації? Я про "Мінімум 3 роки кваліфікованої роботи за межами Канади.." Там може бути кілька різних?
-
Привіт) підкажіть, який прохідний бал з CElPIP для тих, хто працює в сфері охорони здоровʼя асистентом ? NOC 33103
12 Jan 2024, 17:45
Post 80103 of 401146
3 minutes ago