PR CUAET
-
Щооо? Просто для подачі на продовження ВП? Вона собі сама буде робити заявку не на основі мене я просто вказую що вона є
-
У мене взагалі всіх тих документів які помічені «за наявності» немає🥲 Айді прострочене, витягу немає, довідкі про місце проживання також Побачу що з того вийде 12 березня
-
Так якщо є штамп прописки в паспорті. Може це їх задовільнить
-
Ну да... І де її брати...?
-
Что работает🤦🏻♀️?! В Эдмонтоне слоты не появятся. В Оттаве слоты не появляются. В Торонто пару раз появлялись в левое время!
-
Так а потім поли подаватись на ПР що робити? Інфа не буде сходитись. Я просто не розумію навіщо це підтверджувати для подачі на ВП, вона нічого не отримує на основі мене
-
Я та хлопець вказували що комон-лав немає, все окей Хоча в податковій вказували що є
-
Не получается кое-что у вас. А то, что слоты не появляются - это подтвержденный факт 🤦🏻♀️
-
Добре, і виходить якщо вказувати в ВП що є партнер то треба всеодно додавати цей документ навіть для ВП?
-
Statutory Declaration of Common-Law Union (IMM 5409) Цей документ вони просять при подачі на ПР як партнери
-
Просто це дивно вказувати наче нікого немає а потім при подачі на ПР вказувати що ми декілька років разом. Не хочу потім проблем 😑
-
"Цей документ" це що я перепрошую
-
Ми подавались на ВП ніби у нас не має партнера просто тому що офіційного документу який це завіряє у нас немає Перед подачею на ПР просто йдете і підписуєте цей документ у нотаріуса, як ми зараз і робимо Один імміграційний консультант мені відповідав що в цьому немає ніякої проблеми
-
То что у вас не получилось словить слот - не значит что они не появляются
-
Ось цього не знаю, вибачайте, вказувала що немаю партнера
-
А что у меня не получается?) Вы так долго писали это сообщение … Хотите обсудить - пишите в личные , это чат про слоты .
-
коли подавали документи на cuaet, теж вказали що common-law, але IMM 5409 не було у переліку необхідних документів
-
Завтра едем в Едмонтон, в консульство в живую очередь на продление детского паспорта, есть ещё 2 места в машине , может кому нужно - пишите мне.
-
Не зрозуміло , як це у вас випало це при подачі на воркперміт . Я вказую статус у шлюбі і ніякого свідоцтва про шлюб у мене не випало по чек листу. Бо я подавала на себе та депендент - це була дитина. На двох. В мене , навіть, свідоцтва о народжені дитини не випало, але я все рівно його додала. Ви заповнили коли спочатку - вказали що і депендент буде з вами?
-
Як я розумію слот зʼявляється тільки тоді коли хтось відміняє свій запис
12 Jan 2024, 17:45
Post 80383 of 397244
3 minutes ago