PR CUAET
-
Вона не писала скільки років дітям.
-
Так слотов нет никуда в этом и проблема
-
Чи може хтось підказати нотаріуса у Ванкувері, бажано українського :) але не обовязково
-
На сколько я помню у девушки были детские паспорта, а там биометрия не нужна
-
О то так в ловили всі. Заходити за 5 хвилин до 16:00, по Едмонтону і клацаєте. Слоти вільні секунд 15-20
-
Я напишу здесь, как все прошло
-
Эдмонтон, поймала 2 и 3 января. Но система у них конечно интересная, один слот с моего телефона, второй с телефона мужа. Детей трое, но система пишет у вас уже есть запись, и все(
-
Расскажите как удалось поймать слот
-
Нажаль, ні, з 12 років потрібно вже відбитки здавати. Ця інфа прописана на сайті консульства. 😟 Тому я також почала хвилюватися. Якщо пощастить колись і я зловлю цей слот, то що потім. Буду вдячна, коли Ви напишите, як у Вас пройшло.
-
А куда у вас слоты и как вы их поймали
-
Я думала, на все паспорта до 16 лет не нужны отпечатки. Раз паспорт не биометрический … тю блин… У меня слот на 4 и 5 марта на детские паспорта, детям 10 и 14 лет. Я отпишусь после, что там по отпечаткам будет.
-
Дивно, тому що все вказували при заповненні аплікації
-
Були 22.02 в Торонто, відбитки працювали, оформили паспорт по запису
-
😁 то я не вірно зрозуміла. Прочитала Ваше повідомлення і зрозуміла, що Ви зловили слот в Едмонтоні в 16.02 То вже з тіма слотами мозок вариться.
-
Перепрошую, а хто писав, що були записи в Едмонтоні після 27.01?
-
Я вже три місяці чекаю🤦🏻♀️
-
Так, все вірно… і чекати тижнями на запит на саму здачу 😭
-
Всі запитання відпадуть, як тільки знайде... Ось тут 😊 www.gov.pl/web/krk-ua/pytania-i-odpowiedzi
-
Оце новина. Я щиро Вас вітаю. Ми всі думали, що Едмонтон на слоти мертвий з 27.01 Дякую, що написали
-
Реально? Так получается у них работает сканер пальцев
12 Jan 2024, 17:45
80529/444136
3 minutes ago