PR CUAET
-
То есть люди не боятся потерять деньги на пошлинах, а боятся заплатить за квалифицированную услугу. Оговорюсь, что я ни адвокат и не консультант. Я за то, чтобы люди не играли с такой серьезной программой и понимали степень отвественности
-
📍Спільното, нагадую всім - наразі невідомі інші варіанти як зловити слот в консульство, окрім як самостійно через дію (чи для свого близького родича - дружини,чоловіка, дитини, іноді батьків, з правом передачі слота на місці в консульстві, підтверджуючи родинний звʼязок). Всі пропозиції «дістати слот» від рандомних людей в чаті не перевірені жодним чином і ви співпрацюєте з ними на свій власний ризик. Перевіряйте інформацію і не ведіться на скам!
-
Отсыл на ваше в корне не верное утверждение t.me/prcuaet/2427/96607
-
Некоторые вообще сидя в канаде без статуса с ордером на депортацию, умудряются по 2-3 раза подавать на гуманитарку и проигрывать её. Делать аппеляцию, и вновь подавать. Все это время сидя на пособии
-
Мне не понятен отсыл. Дело о беженстве для украинцев было выиграно в суде, что создала прецедент для других
-
Добрий вечір! Підкажіть будь-ласка. Подавалась дитині на візітор зі свого особистого кабінету,вибило мені 2аплікаціі на візітор,подумала що так і треба. Прийшов мені лист що по одній аплікації відхилено,що я сама відхилила ,а по другій на розгляді. Запитала у чаті,мені підказали,що на візітор потрібно особистий кабінет дитини робити із нього подаватися,я так і зробила,все описала,про паспорти,що дійсні і т.д.і подала,сьогодні прийшов лист,що по цій заявці відхилено,так як повторно відправила. Підкажіть,що робити так як,в цій заявці яка на розгляді мої документи такі як паспорт,і дитини візітор,і я трохи починаю розуміти що з цією заявкою щось не так. І прикріплювала свої і дитини документи,в ті пункти де просилося,зі свого особистого кабінету.І тепер часу взагалі обмаль,
-
H&C with failed refugee claim. Подумайте об этом сценарии
-
Вы хотя бы тему ветки прочтите. Мягко говоря, вы не правы.
-
Возьмем вас как пример, вы же тоже не пошли сами подаваться, а пошли через адвокатов
-
Скажіть будь ласка , якщо я та моя сім'я прибула до Канади 1 лютого , то нам потрібно зараз подавати податкову декларацію чи на наступний рік ?
-
У вас удивительная способность игнорировать очевидные факты, доказывая свою якобы правоту)
-
Я надеюсь что в разговор войдут более грамотные специалисты
-
Дякую!
-
Вы бы , хоть это все не выставляли на всеобщее обозрение. Жаль что к оказанной помощи вы относитесь вот так.
-
Так он мне на халяву достался, LegalAid оплачивает банкет, чтож отказываться? 5-8 штук я бы в жизни не платил за такую лотерею
-
Как "так"? Что я прошёл все процедуры и получил стандартную госуслугу как и десятки тысяч других людей?
-
Що це означає, у чому різниця при подачі? У програмі при подачі ніде не питає який статус TR чи PR. Підкажить будь-ласка, для мене актуально
-
Вот навскидку нашёл. Человек пишет, проиграл беженство, проиграл апелляцию, ждал депорт подал на h&c.
-
www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/h-c-humanitarian-ground-with-or-without-failed-refugee-claim.550176/post-6899027
-
Грант дают только на беженские и гуманитарные кейсы. Если кому-то нравится собирать баллы и быть финансово независимым, чтож значит они сами себе заработают - это логика государства такая
12 Jan 2024, 17:45
Post 80926 of 402125
about a minute ago