PR CUAET
-
Відхили цю аплікацію
-
Можливо, не по 4 хвилини, а просто декілька людей можуть подаватися одночасно (більше персоналу)
-
Але на кліматичні виплати зможете податись раніше у паперовому вигляді поштою.
-
Добрый день, такой вопрос по налогам, не могу найти в Гугле ответ нормальный. Работаю официально в Украине удаленно. Налоги платятся в Украине. До job offer в Канаде буду продолжать так работать и скорее всего после job offer канадского тоже останусь поработать. Как украинский доход указывать в декларации? По какому курсу/на какой момент это будет считаться? Налог будет с ЗП до украинского налога, или то что приходит на карту? Нужны ли какие либо доки с Украины по этому поводу? Буду благодарен за ответ.
-
Ви її маєте замовити з Польщі. І краще щоб хтось з Польщі оплатив вам і вислав квитанцію. Я брала інформацію як це зробити на цій сторінці. В хайлайтах є інформація і в шапці профілю є документи. www.instagram.com/liveinhalifax?igsh=bTBkZG81ZTM4MGww
-
Вітаю, а ніяких проблем з отриманням рецепта? Бо я буду їхати в Канаду за місяць і дуже боюся, що отримати ліки буде важко, особливо, якщо моя доктор буде в процесі зміни схеми
-
Немає такої логіки нажаль. Є ті хто подався 28 жовтня, 2 листопада і так далі і в них нічого поки що
-
Вже наводили цифри, приблизно 40% відмов. Ніяких 82% відмов я не бачив ніде
-
Я використовую телемедицину, поки не було проблем з рецептами. В крайньому випадку можна буде піти в волк-ін і пояснити ситуацію, там теж можуть дати рецепт
-
Тобто раніше ? Підкажіть будь ласка коли саме можливо податися на ці виплати ?
-
Слухайте, що вимагає апостіль, бо вони готують доки для Wes. У вас буде евалюація секондари скул, вище писали про ПТУ
-
Ми подались 29 листопада, то вже так хочеться побачити хоч присвоєння номеру
-
Зрозуміло, а уявіть як хочеться тим хто подався ще у жовтні чи на початку листопада…
-
Всём привет заканчивается загранпаспорт до 24 и ворк пермит успею продлить ворк пермит до 31 марта?
-
Можна погуляти ще пару місяців точно, а потім повернутися у чат та понервувати 😅
-
You need to be an admin to do this.
-
Ми подали 03.01.2024, так розумію поки не нервувати, що довго, дивлячись в чаті по терміну перевірки у інших 🫣😅
-
Another one bites the dust...! Banned Наталія.
-
/ban
-
А вы нажимали кнопку отправить заяву? Как то так, она просто совсем не очевидна. Я тоже несколько дней ждал ответа, пока не увидел что заявка просто создана, но не отправлена
12 Jan 2024, 17:45
Post 81238 of 401484
10 minutes ago