PR CUAET
-
З України
-
Все пермиты действуют в пределах своих сроков и никакие подачи и новые пермиты это не отменяют.
-
Мои знакомые притащили родителей пенсионеров по куаетв прошлом году. Сначала они взялись за изучение языка, говорили даже работы ищут. Но прошло 8 месяцев и они сбежали домой. Такие счастливые) Знакомые с ребёнком не собирались содержать родителей
-
Дякую, тепер я хоч знаю що я не сліпа і нічого не пропустила там😅
-
У нас дитина з інвалідністю, то від спеціального педагога.
-
Ви прав,і що не завжди. В 2005 чекали 3 роки. Тому і порада чекати і працювати. А як по іншому?
-
Не будет никакого welfare. Ваши пожилые родственники - ваша ответственность. Моей маме 70. ПР. Не положено ни копейки 🤷♀️
-
Хорошо. Остановитесь. Много слишком текста
-
Ви можете завірити в Консульстві України, іони зразу і перекладуть.
-
Спасибо )
-
Так
-
А по статистике более половины имеют на счету меньше 50 тыс :) Четыре вида пенсии плюс выплаченная собственность (детям оставляют редко в отличие от украинцев)
-
Торонто?
-
А какое консульство ?
-
Здравствуйте! Кто-нибудь продлевал не биометрический загранпаспорт!
-
Їду з консульства в Торонто. Подав документи на новий паспорт по дитячому слоту. Документи прийняли без проблем і зайвих запитань. Думаю що жінка що там працює все прекрасно розуміє. Дуже приємна працівниця. Вдалося спіймати слот на той неділі в близько о 9 ранку. До цього 3 місяці без успіху намагався зловити дорослий слот.
-
Класно все виправдовувати війною - а раніше ковідом ще можна було
-
Я ще готуюсь до здачі, вже 2 місяця. Здавати буду в березні, потім поділюся результатами
-
Прикол у тому, що я б була не проти заплатити додатково (не кажучи за сам паспорт), але щоб нарешті хоч щось почало просуватися - це треш і знущання з людей, вони здатні збільшити штат , але з якихось причин не хочуть того робити
-
Многие не знают но канадцу чтобы выйти на пенсию нужно от 300000 дол на счету
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago