PR CUAET
-
Я ставлю на то что это будут отдельные районы и веси - ну типа только для Банфа и Джаспера
-
По суті, а як вони визначать ваш статус по одному імейлу?
-
Наш человек запасливый и готов к любому развитию событий
-
Учтите что ваш родственник должен подписать декларацию только в присутствии нотариуса, а не просто так
-
Чуток осталось, запасемся терпением
-
Я взяла це саме там - прочитала інформацію, перейшовши за посиланням
-
Та еще не известны все условия программы, а люди уже планируют не ложится спать.
-
Це ви де таке взяли? Написати email канадському депутату може будь-яка людина, яка живе на території Канади, а не тільки громадянин чи постійний резидент.
-
Підскажіть будь ласка с приводу продовження ворк перміту.Там є питання чи проходили медичний екзамен за останні 12 місяців,якщо так то запрошує Proof of medical examination в Канаді.Де його можно найти цей пруф?
-
Он самый
-
А чого ви вирішили, що у вас без апостиля не приймуть? Вона у вас перекладена сертифікованим перекладачем? Або ж з нотаріальним перекладом?
-
Но это мое мнение, а так будем посмотреть в пятницу
-
Бо апостиль дійсно не вимагається. То я просто така дотошна та завжди трохи перелякана, то робила усе одразу - і апостиль, і ще й нотаріальний переклад
-
Ну вот отсюда и лимитед эдишн и апрувал емлойерс
-
Многие просто едут туда на сезон работать
-
Писать могут кто угодно но принимать участие в подписи всяких меморандумов только ПР и ситизен
-
В Джаспере или Банфе более активный сезон летом. Зимой там тоже много людей не требуется.
-
Якщо щось і на голосування виставлять за це будуть голосувати перманент резиденти
-
Ви подивіться по групах - багато учасників здали довідку, перекладену в Україні без апостилю. І в них прийняли
-
Та ви що? Ну тоді знайте, що я днями написав депутату і отримав відповідь. Як так?
12 Jan 2024, 17:45
Post 82152 of 403137
4 minutes ago