PR CUAET
-
Тут інструкція для отримання візи youtu.be/X3m8PsZRgjs?si=QOPcvvusJELpILiM Але для отримання WP все так само тільки у кінці опитування треба вибрати WP
-
Привіт всім, хтось ходив на курси англійської в george brown college? Є пару питань щодо реєстрації. Буду дуже вдячний за допомогу.
-
Привіт всім, хтось ходив на курси англійської в george brown college? Є пару питань щодо реєстрації. Буду дуже вдячний за допомогу.
-
Раджу з Ігорем Ісаєвим isaev.ca/ домовитися. Робив мені переклад рік тому. По цьому коду К5349 отримаєте ще знижку -10% від мене 👍
-
Ну такий самий буде NOC. Спрацює?
-
Мені б вашу впевненість)
-
І ще якщо можна одне попутнє запитання: головний аплікант мама, подається разом із татом. Сестра в Україні, не подається. Її я вказувала тільки в оцій формі як їхню доньку. Все. На неї більше нічого не заповнювала, ніяких форм, даних і тд. Вірно?
-
Все вийде)
-
Сподіваємося, що року вистачить... Не взнавали що можна зробити, якщо через рік не вийде заїхати в Канаду через дотримання закону щодо військового стану в Україні?) Якийсь каламбур, але правда життя
-
Так, всі печатки/штампи мають бути перекладені
-
Доброго дня друзі питання чи треба/можна додавати прострочений український id як бути у такому випадку? І яку евалюацію дають молодшому спеціалісту ? Дякую
-
Підкажіть будь ласка щодо перекладів у Вінніпезі? Хто до кого звертався? Дякую
-
Остап, а я неправильно зрозуміла… прочитала що внести всіх окрім тих в кого є статус PR or Citizenship. Тому написала маму, тата і сестру, а себе не вказала бо маю тут піар. Аплікацію подала вже сьогодні.. як правильно тепер діяти?😭😭писати в кризову форму, скачати форму з інтернету, перезаповнити і подавати? Чи не буде це «відмовою» у їхньому піарі що я себе не вказала….. тепер дуже хвилююсь
-
Подскажите пожалуйста кто знает или слышал: Проработал полгода у одного работодателя. Сокращение Без работы 5 месяцев и 2 недели Нашел такую же должность и в апреле будет 12 месяцев совокупного опыта с предыдущим работодателем и нынешним. Вопрос: какие документы нужно и достаточно будет собрать от предыдущего и нынешнего работодателя чтобы все было ок.
-
У мене теж чоловік в Україні, але я не подаюся на пр, бо після отримання ПР у чоловіків буде півроку, щоб в'їхати в Канаду. Як ви плануєте виїжджати з України?
-
Доброго вечора Вибачте за 1000раз задане питання але якщо підкажите буду вдячна. Як зараз отримати довідку про не судимість з України і скільки по часу вона дійсна для подачі на пр . дякую
-
Дякую.
-
Реліз від 22 березня 2022. Єдине що це вийшло не через декілька тижнів як обіцяли а через майже 2 роки
-
Як тільки оголосили про CUAET, була мова в релізі від IRCC що готується програма возз'єднання сім'ї
-
Не було такого на початку в березні 2022. Саме в липні цього року було оголошено про програму, подробиці якої з 24.10.23 і були озвучені
12 Jan 2024, 17:45
Post 8232 of 393701
about a minute ago