PR CUAET
-
Саме так, але відповідь може бути такою ж неочікуваною) чоловік з дітьми дуже здивується опинитися у проєкті ʼхата на татаʼ
-
Та він бідненький з істерики вийти не може, бо дітей троє до 10 рочків😉🤣
-
Доброго ранку. В нас вже 5 тижнів тишина після здачі біометріі! Біо зараховано. Це ок, що так довго? Бо читаю, що людям приходить за два три тижні відповідь
-
Я з Вами згодна - документи додати не проблема, але проблема це час. На жаль, наші вп обмежені у часі і половину ми вже використали, для нас всі ці затримки на дозапити документів тільки збільшують час розгляду заявки, тому я побігала завчасно. Це добре коли людина прилітає, отримує вп на 3 роки, зразу подається на пр і має в запасі ці 3 роки.
-
Этотуже блять работа фултайм, время просить джобофер
-
Я так поняла, но еще не подавалась, спросите в вилке Хронология или АОС
-
Он уже будет заверен ВЭС вы его загрузите как основной документ об образовании, а остальные просто с переводом
-
Подскажите пожалуйста, после оплаты , ждем приглашение на биометрию уже больше месяца, это норма? Или нам надо что-то делать
-
Я имею ввиду если для aos то этот же диплом нужно и заверять отдельно и тоже прикладывать ко всем остальным дипломам?
-
А где вы смотрите какой офис рассматривает? У меня есть только лист на биометрию и там ничего нет такого.
-
9.45-10.00 теж не було
-
Дівчата, це утопія, він повоював в лавах ЗСУ, не стабільний максимально, не вивезе( але мене збадьорив лист максимально, мало мені пошуків роботи піврочку-тримай наступну порцію реальності🥳🤯
-
Я не панікую, мій вп був виданий на 3 роки, чи продовжать мені його - не факт, але я і й не пробувала. Поки ця програма не внесена в список по якій вп можна буде продовжити, але я сподіваюся що її все таки внесуть, ну і час розгляду не затягнеться.
-
🤣🤣🤣
-
WP продолжают все всегда. Не нужно так паниковать. Тем более ожидание ПР даёт особый статус
-
То ви, як отримаєте новий перміт, не зізнавайтеся йому. Запакуйте при ньому валізи й подивіться на реакцію))) Хай трохи понервує)))
-
Був вчора у консульстві, документи на другий загранпаспорт прийняли нормально. Дійсної реєстрації в Україні в мене нема, але я надрукував витяг з Дії і там є адреса моєї попередньої реєстраціі.
-
Ребята, а есть новости что писать в письме обьяснении financial situation для апликантов пенсионного возраста?
-
PNP non EE
-
Какая у вас программа?
12 Jan 2024, 17:45
Post 82338 of 386702
6 minutes ago