PR CUAET
-
Що Ви приблизно писали скажіть
-
І щодо мами, вони не питають дохід спонсора, в тому то і питання. Те що ви надасте документи сестри формально ніякого сенсу не має, бо це б було б в основному пакеті як спонсорство. Ще є сподівання що ця вимога просочилася з інших програм і вони це виправлять потім.
-
Rural renewal stream якщо йде мова про Альберту
-
Поки ще не приїхали - подивіться Атлантичні провінції. Там значно легше з ПР. Змінити рейс легше, ніж потім міняти провінцію
-
Доброго дня! Чи потрібен Proof of funds для подачі на PR якщо я була вибрана через EE PNP Alberta, є робота та 1+ року канадського досвіду? Дякую
-
Мы оформляли нотариально, я выше писала, посмотрите в закрепах imm5604 declaration
-
від 2 днів до 3-4 місяців
-
Я дуже сподіваюся, що все таки вони повернуться до своїх обіцянок і прописаних умов на початку, бо тоді ця програма для більшості виявиться просто пустишкою, втраченим часом і можливостями
-
І щоб надати те виключення вони спочатку мають зрозуміти чи воно потрібне чи ні. То ж і питають. Процедура.
-
Або Саскачеван.
-
Доброго дня які документи попросити у роботодавця для підтвердження на PR досвіду (я вже звільнився з тієї роботи) Чи повинні бути там вказані обов'язки ?
-
Привіт! А чи це ок, що я не отримувала AOR, а вчора прийшов запит на метогляд чоловіку і сьогодні прийшов Pre-arrival letter?
-
Підкажіть , будь ласка адресу у Варшаві, на яку відправляти лист з довідкою про несудимість
-
Якщо ви підете в готельний бізнес , то можна думати. Якщо просто такі дані, як ви написали, то в Калгарі зараз нема адекватної програми. Тоді поки не пізно, дійсно Манітоба або атлантичні
-
Все буде добре! Не стресуйте раніше ніж воно того варте. Вони прописали що позитивне рішення може бути надано навіть якщо аплікант inadmissible for financial reasons. Просто в нас ще мало інформації і немає завершених кейсів. Згодом все проясниться.
-
Робота то для слюсаря вантажних авто буде в Альберті. А ось як з ПР - ми тут усі зараз трохи розгублені, й не знаємо, чого чекати
-
Просто скинь на емайл своему боссу ,он прочитает и все сделает
-
Да,я файл отправила ,там в последних пунктах есть описание
-
Через скільки вам прийшов запит на оплату біометрію після АОR?
-
На таком уровне для начала надо просто учить английский и слова
12 Jan 2024, 17:45
82863/474652
4 days ago