PR CUAET
-
Загранпаспорт позволяет, благодарю за ответ 🙏🏼
-
Я извиняюсь, а можете уточнить где именно указывалось про все эти документы, за исключением документа, подтверждающего родство? Я просто читаю уже не первый раз, а вот в списке документов ничего этого не видела вообще. Может не там смотрела? Спасибо.
-
Не вижу , где написано. Но это видимо имеется ввиду работодатель который одобрен . Кем? Наверное иммиграционной службой
-
Если загранпаспорт позволяет, то есть загранпаспорт не заканчивается в сентябре 25года ,или есть новый загранпаспорт , то конечно продливайте ВП до трёх лет
-
Проблема в тому що бюджет на ці речі мізерний, а наші fee цей апарат абсолютно не покривають. Тому ситуація зараз така що на одного офіцера в день по 11-12 ПР заявок, або 150-200 темп заявок Вже не говорячи про їхню проблему з автоматизацією процесі останні 10 років, і того що під час КОВІД вся іміграційна служба працювала з одного шерд драйву на цілих 2 Терабайти. А ми ще дивуємося чому файли більше 4Мб не беруть 😅
-
Знаєте мені іноді здається що тут пишуть люди які і не отримували гум програми, але для «вигляду» пишуть, я не усіх, але щось мені такі промайнуло.
-
А я чекав два місяці вчора прийшла а там не поставив підпис у анкеті і треба повторно посилати везе дуже
-
Провинция имеет значение?
-
Можливо буде фільтир по NAICS
-
За всіх не скажу, але в мене це переважно від 2400 до 2900 Додатково мито 1085 з кожного дорослого та 155 з дітей (плюс поточні витрати на біометрію, переклади, нотаріуса, тощо)
-
Грубо кажучи ви пропустили 07/2022-09/2022 період. Тобто як мінімум на це зверніть увагу. У можливо відповіли так на стат питання, але пояснили деталей
-
Дякую за роз’яснення!
-
А многим действительно дают новый пермит на три года? У меня папе знакомых пришло опять на тот же срок , что и был ранее.
-
Десь так
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка не відкриваються для заповнення в кабінеті форми ІММ5709 та ІММ5257, що робити? Всі інші документи на продовження study permit підгружаються
-
К сожалению ни кто не гарантирует результат , но пробовать нужно
-
@OstapBosak Дуже Вам вдячна за відповідь. Тобто для мами пенсіонерки, яка НЕ працює має сенс надати мої (доньки) NOA and pay stubs + написати листа що буду її забезпечувати + посилання на public policy що financial inadmissibility не перешкоджає eligibility по цій програмі, вірно?
-
На жаль це не так працює. І по цій програмі (поки що) подача на нові перміти не передбачена
-
Я не специалист. Но по мне если страна хочет принимать по 500 000 каждый год до 2026. Значит не все в порядке. Не могут они без дешовой рабочей силы.
-
Люди які отримали пр - не думаю що вони будуть сидіти в чаті по пр🤔 тут багато різних людей. Багато тих хто тільки починає щось взнавати.
12 Jan 2024, 17:45
Post 83035 of 399988
less than a minute ago