PR CUAET
-
Ваша мама была ранее уже в Канаде? Или откуда у неё WP со сроком действия до 2024 года?
-
ну в чате писали не раз про такое про положительный опыт не знаю будем с консульством Оттавы узнавать)
-
Так
-
Срочно продлевайте паспорт, т.к. до 31 Марта нужно подать документы на новый ВП. После 31ого ВП будут выдавать уже без пометки КУАЭТ и сам процесс продления/получения усложнится (будет на общих основаниях).
-
вот я буду использовать второй слот в то же время на своего сына так что смогу подтвердить) для этого и брал слоты рядом)
-
Дякую
-
У меня знакомая ездила в Торонто, даже без человека, который эту очередь занял. Её не хотели принимать,но в итоге приняли, сказав, что надо было прийти с человеком, который занимал очередь.
-
Написала в приватні
-
Привет , есть те кто ждёт уже около 8 недель и больше?
-
Если я правильно понимаю, то могу бронировать слот на дочку как "от 16 лет" даже если когда-то у меня был слот на "от 16 лет"? Или ей лучше как 7 летнему ребёнку бронировать как "до 16"?
-
Вп не продовжують. Вони видають новий вп.
-
Добрий день. Питання: робити ворк перміт відкритим і продовжувати ворк перміт, це дві різні дії?
-
Думка звучить з нотою расизму якщо обʼєктивно Канаді ліпше знає кого їй треба, тому най вирішують імміграційні органи влади. Закони по pgwp та візи мексиканцям приймаються не просто так також.
-
Тиждень
-
11 тижнів👍
-
А як же право на відмову брати до рук зброю з релігійних або філософських мотивів? Чому насильницька мобілізація для загарбницької війни це ужос, а така сама насильницька мобілізація (ба навіть гірша та жоща, ніж на болотах), але для оборонної війни - то ОК? Несправедливість :(
-
Доброго дня) Що мається на увазі designated employer? Це тобто не будь-яка компанія підходить під атлантичну програму? Дякую.
-
дякую)
-
Кожна атлантична провінція має свій список з designated employers.
-
Я взагалі подався на початку лютого. Боюся уявити, скільки мені ще чекати 😁 Мій консультант сказав мені, що вам пощастило, на початку року IRCC швидше обробляє заявки, ну ну...
12 Jan 2024, 17:45
Post 86518 of 396781
16 minutes ago