PR CUAET
-
Добрий день. Питання: робити ворк перміт відкритим і продовжувати ворк перміт, це дві різні дії?
-
Думка звучить з нотою расизму якщо обʼєктивно Канаді ліпше знає кого їй треба, тому най вирішують імміграційні органи влади. Закони по pgwp та візи мексиканцям приймаються не просто так також.
-
Тиждень
-
11 тижнів👍
-
А як же право на відмову брати до рук зброю з релігійних або філософських мотивів? Чому насильницька мобілізація для загарбницької війни це ужос, а така сама насильницька мобілізація (ба навіть гірша та жоща, ніж на болотах), але для оборонної війни - то ОК? Несправедливість :(
-
Доброго дня) Що мається на увазі designated employer? Це тобто не будь-яка компанія підходить під атлантичну програму? Дякую.
-
дякую)
-
Кожна атлантична провінція має свій список з designated employers.
-
Я взагалі подався на початку лютого. Боюся уявити, скільки мені ще чекати 😁 Мій консультант сказав мені, що вам пощастило, на початку року IRCC швидше обробляє заявки, ну ну...
-
Ой ,извините 🤦♀️,не то написала CUAET у нее до июля 2024 она не была в Канаде ,только приедет
-
Дякую
-
Ні.
-
Доброго дня,якщо я переїду в Атлантичні провінції з іншої провінції,чи знімаються за це бали при подачі на PR?
-
Ніт ☹️
-
Статус заявки не змінився з submitted на processing?
-
Наче коли заявку бере офіцер на розгляд
-
Когда меняется статус?
-
Деяким взагалі за 2 тижні номінація приходила, моєму другу, який подався в Жовтні номінація прийшла за місяць. А дехто по пів року чекає. Не зрозуміло, які там критерії відбору, і чи є вони взагалі. Консультант казав, наче заявки українців на даний момент в пріорітетності, але не знаю чи це так насправді
-
Не буде проблем, бо всі settlement services працюють до 31 березня 2025
-
Ну чекаємо, іншого варіанту нема 😏
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago