PR CUAET
-
Дорослий
-
vm.tiktok.com/ZMMN3V6w9/ чем отличаются PR и гражданство
-
Це для дитячого паспорта, чи для дорослого? Ви знаєте, краще зателефонувати до них, або написати.
-
Ок, а чи потрібно взагалі вказувати батьків / сестер в аплікації на pr та вказувати що наміру мігрувати вони не мають? Чи можна просто не додавати іх?
-
Так. Він і не зможе бути депендентом. Зараз ви імігруєте самостійно, отримуєте ПР, а потім вже спонсоруєте батька або використовуєте програму для українців нову.
-
Це чек-лист необхідних документів
-
То есть вместо паспорта внутреннего я могу свидетельство о рождении предоставить ?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine.html
-
Сорри. Умолкаю
-
Що адміни взагалі роблять? Купа спаму, все не по темі...
-
До 30 червня 2024 року
-
Так им потом места особо не будет нигде) в европе точно подпортят репутацию, а приехать в мирную страну, нагадить и уехать в извините место похуже, так они себя сами наказали🤷♂️
-
Ну я вижу что тут в чате люди активно спрашивают советы для правильно заполненных анкет чтобы продлить вп
-
І хто що робить тепер?☹️ Трішки чекаєте що будете далі? Саскачеван? Америка?🙃 Я доречі дуже багато останнім часом бачу як українці переїжджають з Канади до Америки, але тут я взагалі не розумію нічого, якщо тут важко лишитись то там це нереально. Там ж немає такого як попрацював рік в ресторані і на тобі ПР, тобто шанси залишитись нульові. Невже всі справді там готові залишитись нелегалами, чи я щось не розумію і не бачу 🙂
-
А можна побачити ті документи? Чи тут, чи в особисті
-
Но в тоже время пишут что скоро будет второй этап по туризму и хоспиталити
-
Странно, вчера было написано 4 программы и новая там была а щас нет)
-
Ворк пермит выдают на три года максимум. Никаких продлений не предусмотрено
-
Канада ж показывает сколько въехали, сколько уехало никто не показывает, антиреклама. Знаю о чем говорю, если интересно в ЛС пожалуйста)
-
Я ось буквально 2 тижні тому здавала в Україні, то мені це пояснювали там. Якщо строк менше 6 міс то вони мають його анулювати. І віддати вам якщо є необхідність, і віддати цілим якщо строк більше 6 місяців до закінчення паспорту.
12 Jan 2024, 17:45
Post 86884 of 387320
3 minutes ago