PR CUAET
-
Остап десь писав, що два місяці
-
Термін точно не скажу, але звісно треба повідомляти офіцера про це, головне щоб робота виконувала усі вимоги, а також надіслати новий джоб офер від нового роботодавця
-
Дякую! Треба тренуватися, бо мені треба багато часу, щоб так написати)))
-
А як вводити на двох мовах дані? Просто через кому у одному полі?
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, после получения номинации от провинции, принял решение о смене работы, какой период дается на поиск работы в данном NOCе? И необходимо ли сообщать об этом куда-либо. Заранее спасибо за ответ!
-
Добрый день, скажите пожалуйста кто то продлевал ребенку визитор Пермит?подскажите пожалуйста как заполнить(от какого лица? От лица ребенка или от лица родителей? спасибо большое
-
Народ, коли ми отримаємо PR ворк перміти (стаді, візитор) нам вже не потрібні будуть?
-
Дякую дуже за інформацію!
-
Не зашкодить, але треба знайти роботу точно по тому ж нок. Якщо знайдете, то можна хоч зразу подаватися
-
Ні, ця виписка з дії роздруковується і вставляється разом з копією паспорта в конверт і потім вже вам надсилають поштою назад довідку про несудимість. Тобто ця виписка з дії тільки для пришвидшення процесу та щоб не відсилати сам паспорт
-
Так
-
Вибачте, можна Вам зателефонувати, бо я зараз...сказюсь😶🌫😭?
-
Жесть...в мене уже починає сіпатись два ока😭😭😭😭
-
Якщо у вас лише мама аплікант, то у вас лише мама це заповнює і все
-
Так і там написано що треба заповнювати від імені тих хто не має громадянство Канади або пр
-
Ось ця форма, яка знаходиться саме в аплікації
-
В розділі family information вказують всю родину
-
Тепер потрібно ще й вказати всіх її сестер (рідних)🧐😭😤😶🌫, хоча вони і не збираються приїжджати в Канаду?
-
Покажіть де саме написано інше
-
Це якийсь...🙈😡🤬. Дві однакові форми, проте різне пояснення - на сайті в аплікації вказано, що тільки ті члени родини, хто не має резиденства Канади, а в інструкції вказано, що потрібно вказати і тих, хто має резиденство Канади. Я в шоці від аплікації 😭😭😭😭
12 Jan 2024, 17:45
Post 872 of 407893
4 minutes ago