PR CUAET
-
Привіт. Хто може порадити бухгалтера в Едмонтоні щоб розрахувати такси? Дякую
-
‼️Продовження дозволів на роботу на ДОДАТКОВИХ З РОКИ‼️ Останні кілька тижнів було багато суперечливої інформації стосовно можливого продовження дозволів на роботу (work permits) для українців на ДОДАТКОВИХ 3 роки ‼️Сьогодні на одній з зустрічей представник Департаменту Імміграції надав розʼяснення: ДІЙСНО, ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ CUAET ДОЗВОЛИ НА РОБОТУ МОЖНА ПРОДОВЖИТИ НА ДОДАТКОВИХ З РОКИ‼️ ‼️Дуже важливо правильно заповнити форми, відповідно до інструкцій Департаменту Імміграції: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Якщо правильно заповнити форми, буде видано новий дозвіл на роботу на додаткових 3 роки від дня прийняття рішення (не від дня закінчення поточного дозволу на роботу). Це чудові новини для тисяч українців, які прибули в Канаду на протязі останніх 2 років. Більшість планують залишатись в Канаді і отримувати статус permanent resident, однак ще не встигли виконати вимоги однієї з імміграційних програм. Тому новий дозвіл на роботу на 3 роки буде для таких людей дуже доречним. ‼️Ще раз: зробити це потрібно до 31 березня 2024 року‼️
-
Ось з тг:
-
В кабинете CRA посмотрите.
-
Ок. Дякую. В понеділок гляну.
-
хоча я не розумію чому Канада не продовжує програму та вп - у Європі з цим нема проблем хоч й роблять це раз на рік але все одно переїзд до Канади це великий комітмент аніж праця у єс
-
Балл вырос именно из за более высоких баллов тех, кто подался Как во всех разделах
-
Дякую.
-
чому тоді їх нікому не продовжували до цього та що змінилося? по посиланню нічого нема про новий ворк перміт там тільки сказано що ви можете зробити собі вп це не прояснює як зробити новий з іншими датами
-
В смысле не работает. Это не моя логика , это правило выборок. Не я это придумала
-
Це може мати наслідки саме для цієї програми і вплив на головного апліканта. Потрібно консультуватися з еміграційними спеціалістами і надавати листи з поясненнями. Чи вплине це в майбутньому на візу… ХЗ. Для візи також треба буде здати біометрію. Без неї навіть розглядати не почнуть заявку.
-
Доброго дня. Буду вдячний за відповідь. Підкажіть будь ласка. Чи можу я перший раз зробити декларацію через WhealthSimple якщо у меня тільки є форма Т4 для мене і нульову декларацію для дружини так як вона не працювала за 23 рік. , і чи потрібен аккаунт CRA для цього? Си аккаунт буде створений автоматично? Дякую дуже за відповідь
-
Я знаю , я пропустила сообщения в чат про Оттаву , а потом в 19:40 увидела и думаю зайду проверю , был уже 1 слот
-
Продовжити можуть лише ті у кого ворк перміт з exemptions, щоб їх зняти або був виданий менше ніж на три роки бо наприклад дія паспорта не дозволяла зробити це зразу А на всі хто хоче
-
Не переживайте, канадцы не шарят, куаетчики лучше разбираются 🤣🤣🤣
-
Я не много разволновался потому что эту информацию мне написал человек Executive Assistant/ Assistant Exécutive Office of Kelly McCauley/Bureau de Kelly McCauley Member of Parliament for Edmonton West/Député de Edmonton-Ouest
-
Привіт! Підкажіть будь ласка по питанню.: - Віддалена робота на Онтаріо - Життя у Квебек - податки платяться у Квебек Чи можливо податися на ЕЕ якщо є плани переїзду до Онтаріо? Якщо так, то що потрібно зробити першим: переїзд чи ЕЕ заявка?
-
Странная у Вас ассоциация к морякам ,что бы поступить в университет нужен обязательно был английский 🤷
-
Можете. Акаунт не потрібен. Там буде опція створити акаунт CRA. Я так робив минулого року
-
Слухання на селпіп сайті повністю таке як на тесті, не зрозуміло для чого шукати інше. Мовлення навряд чи можна безкоштовно десь
12 Jan 2024, 17:45
Post 87893 of 389551
4 minutes ago