PR CUAET
-
чому тоді їх нікому не продовжували до цього та що змінилося? по посиланню нічого нема про новий ворк перміт там тільки сказано що ви можете зробити собі вп це не прояснює як зробити новий з іншими датами
-
В смысле не работает. Это не моя логика , это правило выборок. Не я это придумала
-
Це може мати наслідки саме для цієї програми і вплив на головного апліканта. Потрібно консультуватися з еміграційними спеціалістами і надавати листи з поясненнями. Чи вплине це в майбутньому на візу… ХЗ. Для візи також треба буде здати біометрію. Без неї навіть розглядати не почнуть заявку.
-
Доброго дня. Буду вдячний за відповідь. Підкажіть будь ласка. Чи можу я перший раз зробити декларацію через WhealthSimple якщо у меня тільки є форма Т4 для мене і нульову декларацію для дружини так як вона не працювала за 23 рік. , і чи потрібен аккаунт CRA для цього? Си аккаунт буде створений автоматично? Дякую дуже за відповідь
-
Я знаю , я пропустила сообщения в чат про Оттаву , а потом в 19:40 увидела и думаю зайду проверю , был уже 1 слот
-
Продовжити можуть лише ті у кого ворк перміт з exemptions, щоб їх зняти або був виданий менше ніж на три роки бо наприклад дія паспорта не дозволяла зробити це зразу А на всі хто хоче
-
Не переживайте, канадцы не шарят, куаетчики лучше разбираются 🤣🤣🤣
-
Я не много разволновался потому что эту информацию мне написал человек Executive Assistant/ Assistant Exécutive Office of Kelly McCauley/Bureau de Kelly McCauley Member of Parliament for Edmonton West/Député de Edmonton-Ouest
-
Привіт! Підкажіть будь ласка по питанню.: - Віддалена робота на Онтаріо - Життя у Квебек - податки платяться у Квебек Чи можливо податися на ЕЕ якщо є плани переїзду до Онтаріо? Якщо так, то що потрібно зробити першим: переїзд чи ЕЕ заявка?
-
Странная у Вас ассоциация к морякам ,что бы поступить в университет нужен обязательно был английский 🤷
-
Можете. Акаунт не потрібен. Там буде опція створити акаунт CRA. Я так робив минулого року
-
Слухання на селпіп сайті повністю таке як на тесті, не зрозуміло для чого шукати інше. Мовлення навряд чи можна безкоштовно десь
-
Ніхто не підкаже?
-
Что тоже может быть
-
Тому що там я вже пройшов раніше. А зара хочу освіжити память перед іспитом
-
Добрый день у кого есть информация насчет продление воре пермит визы до 31 марта, действительно ли продление на 3 года? И какие условия? Может кто-то начал заполнять или заполнил напишите пожалуйста в личку, спасибо
-
Привіт, по цій програмі є вимоги до сроку закінчення паспорта ? Мій чоловік буде основним заявником, а мій паспорт закінчується в 2027 році😞 ось думаю потрібно продовжити чи модна подаватись вже
-
Але можуть запросити заново, тут вже як пощастить
-
До жовтня 2024 діє тимчасова умова, що якщо ви проходили медкомісію за останні 5 років, то не треба проходити. Після проходження вам мали надати лист с вашим фото та іншою інфою, це прикріплюєте. ІРСС вже мають ваші результати.
-
Провінційна не ЕЕ програма має бути для цього.
12 Jan 2024, 17:45
Post 87901 of 412112
11 minutes ago