PR CUAET
-
Привіт Скажіть хто вже виготовляла новий закордонний паспорт другий в Едмонтоні є, маю питання Чи можна оплатити в консульстві картою за послугу нового паспорту чи краще на пошті заплатити і прийти з чеком ? На місці фотографують ? З документів потрібно все як написано на сайті чи може просят щось додатково ? Дякую
-
Ви з якої провінції?
-
Не знаю. Кажуть, що вони надсилають цей документ поштою. Може, в них там яка помилка. Хоча я адресу не змінювала. Буду ще їх дьоргати цей тиждень
-
Вроде присвоение номера и биометрия вместе приходят, потом надо присоединить к Gckey чтобы прослеживать и смотреть если есть дозапросы
-
Кстати, Вам из-за еррора тоже не было этого notification на почту сразу же после сабмита, не помните ?
-
А як можливо це зробити? Тому що там не було нічого подібного щоб залишити коментар або щось подібне
-
Буду пробувати на цьому тижні ще. Наскільки я зрозуміла, то навіть маю право поскаржитися в CRA.
-
Дай бог 🙏
-
Спасибо, а то я что-то распереживалась, но у нас еще тот еррор был при подаче и мы не получили изначальный notification про сабмит на почту, и мы вообще в панике были. Тогда просто ждем Спасибо всем еще раз☺️
-
А чому відмовляються?
-
Зрозуміло. Вам магазин наврядчи допоможе.Спробуйте напряму зв'язатись з їхнім фінансовим відділом. Пошукайте номер телефону на сайті , можете навіть сказати , що з приводу фінансових питань телефонуєте і вони мали б вас перекинути на фін.відділ
-
Да все верно. Причём время обработки медленно растёт. Для информации те кто подавал в октябре получали аор за 30 дней. Ноябрьские за 70-80 и не все ещё получили. Декабрьские возможно ещё дольше. Вместе с аор сразу запрос на биометрию
-
То есть после сабмита вы в том файле что скачали нашли ошибку ? Или в процессе заполнения анкеты еще , до сабмита?
-
Підкажіть, будь ласка, а чому обовʼязково потрібно подавати декларацію, якщо у 2023 жив в Канаді тиждень і не працював?
-
Скажіть будь ласка коли вам вдалося зловити слот?)
-
Привет Кто знает, если первый работодатель не отвечает вообще нигде, в кабинете cra от других есть т4, а первому пишем уже 2 неделе и ничего, нет т4, можно как-то с пейстабсами подать декларацию? Или обязательно т4 должно быть?
-
Да , ничего не получили как подтверждение. Я звонила мне дали эмайл куда писать чтобы ошибку исправили. Там ещё всегда менялось то что заполняли
-
Я працюю бухгалтером і один з моїх обов'язків, то Зарплата. Ніхто з роботодавців не хоче мати проблем через зп. Це дуже великі штрафи, зміни звітностіі попадання в " чорний список"
-
З Calgary хто чекав карточки? Який термін?
-
Сподіваюся, до цього не дійде
12 Jan 2024, 17:45
Post 88629 of 402609
3 minutes ago