PR CUAET
-
Незважаючи на те, що я в монреалі, я можу робити іпотеки по всій Канаді. Обіцяю вам, що буду вас підтримувати і допомагати з початку процесу до моменту вашого в'їзду до вашого нового будинку. Звертайтесь :)
-
Подивться в гілці контакти по закріплених повідомленнях. Там є Українськомовна адвокат з Квебеку
-
Коли я працював в Едмонтоні то допомог декілька родин купити житло в іпотеку
-
+1 780-995-3426 Тарас, банк БМО Едмонтон, рекомендую. Дуже хороша людина. Все розтолкує і допоможе з усім.
-
Підкажіть, а щоб готовий паспорт забрати щось треба? Не можу знайти інформацію саме щодо Торонто
-
Доброго дня ! Я працюю в БМО и роблю іпотеки ! Якщо когось цікавить можливість отримати іпотеку по CUAET и ПР/громадянство, звертайтесь ! Я працюю из Монреаля але завжди доступен по телефону!
-
З 21 березня закривається програма 5% від держави. Інформація від моргич-консультанту Альберти. Як в інших провінціях не скажу. Хто планує зараз придбання житла, рекомендую поквапитися.Є контакт хорошого консультанту від банку БМО. Можу поділитися.
-
Пані Ольга маю дуже цікаве запитання до вас, а що ви робите в цій групі якщо ви находитесь там?
-
Нажаль ні 🙅♂️😔
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка 🙏 чи обов'язково потрібен афідавіт для перекладу документів чи можливе стандартне завірення? #Доки для PR
-
Скачати на компютер, і відкрити НЕ в браузері а через Adobe Acrobat Reader
-
ПО Тех можна подаватися зразу, якщо e вас є 1 рік досвіду в цьому НОК за останні 10 років
-
Не зовсім зрозуміла Ваше питання, що Ви маєте на увазі під подвійним афідевітом? Є два способи засвідчення документів для імміграції: або печаткою «certified translator», або з додаванням до перекладу афідевіту перекладача, що засвідчується нотаріусом.
-
LMIA для Альберта Тех НЕ потрібно. Якщо назбирали 300 балів, і маєте простий офер (на папері, без LMIA) і попадаєте в НОК та NAICS - можна подаватися. І тоді 99% отримуєте номінацію. Там кількість балів НЕ має значення, якщо 300+
-
В реальсноті останній рік різниця не велика: 1-2 місяці
-
Вы задали вопрос с какой-то целью или просто так? Не очень понятен ваш комментарий
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, наскільки критичною є помилка у статі одного з батьків при подачі заявки після ITA? (Батьки не мігрують, просто потрібно було вказати інформацію про родичів в анкеті) Вже пройшов біометрію, потім запросили 5569, і коли її заповнював - помітив що в формі, коли заповнював заявку на PR, вказав стать мами як Male. Чи варто писати в IRCC? Чи можуть відходити заявку через це? P.s. на express entry було вказано правильно, помилка вже після ITA.
-
Якби була відкрита то під AOS набагато простіше кваліфікуватися. Але так як його зараз обмежать, ситуація може змінитися
-
Вже від 7ми, буде сильний скачок балів.
-
Якщо не іде мова про LMIA - тоді не треба
12 Jan 2024, 17:45
Post 88819 of 407036
4 minutes ago