PR CUAET
-
www.pravolaw.ca/booking-calendar/online-notary-services?referral=service_list_widget
-
Не повинні. Вони вказали що financial inadmissibility не буде застосовуватися до цієї програми
-
Я когда покупала была уже на федеральном этапе на ПР. Но также рассматривала «а вдруг не получу». Тогда наверное сдавала бы. Или в худшем случае продала бы.
-
Якщо немає відкритого ворк перміту, то будь які зміни в посаді чи ЗП, мають супроводжуватися новим LMIA Тому що якщо наприклад не знайшли Канадця за 25 дол, і найняли вас, то може за 30 дол, знайдеть локальний працівник - і ви більше не будете потрібні
-
Ні бельмеса з прочитаного не зрозуміла, але все одно дякую.
-
5 лет
-
Ви на скільки років закріпили цю ставку? Нам пояснили, що якщо ставка суттєво знизиться то можна перерахувати і також знизити ставку, не до мінімальної але на 1-1.5 % цілком реально
-
Возможно будет еще меньше, но цены растут
-
Вона йолго повинна вказувати в 5406. Оскільки він не є її депендантом його гріхи на неї не розповсюджуються. Тому в 5669 брат не фігурує
-
Маріанна, чи можете поділитись ссилкою на офіційне джерело. Дуже цікавлять ваші зауваження. Ось наприклад, на рахунок батька, 100 відсотків знаю, що можна подавати через кабінет, бо ми так подавали і все ок. Дякую
-
Підскажіть будь ласка якщо в Нідерландах зродбити дозвіл ,на те щоб дитина мало можливість податися на піар , він буде дійсний
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, наскільки критичною є помилка у статі одного з батьків при подачі заявки після ITA? (Батьки не мігрують, просто потрібно було вказати інформацію про родичів в анкеті) Вже пройшов біометрію, потім запросили 5569, і коли її заповнював (просто копіював інфо з оригінальної анкети) помітив що в анкеті на PR, вказав стать мами як Male. В 5569 не запитують стать.. Чи варто писати в IRCC? Чи можуть відходити заявку через це? P.s. на express entry було вказано правильно, помилка вже після ITA.
-
Якщо це біологічна або легально всиновлена дитина вашого батька - так потрібно вказувати
-
Непогано. Поки що найнижча ставка, про яку я чула, була 4,9%
-
Большое спасибо!) А если иметь простой оффер на бумаге, то это считается за джоб оффер о котором упоминается в калькуляторе CRS?
-
Сейчас вроде бы процент меньше насколько я слышала
-
Колишню ні.
-
5.14
-
Добрий день підкажіть будь ласка де в Монреалі треьа зареєструватися на страхову медичну картку? Дякую
-
Мав би бути автоматично. Які ви дати поставили в заявці? Ваш паспорт не закінчується через 8 місяців?
12 Jan 2024, 17:45
Post 88856 of 400482
8 minutes ago