PR CUAET
-
Мені вчителька зразу сказала, робиш табл з 3 колонок, там пишеш вїх імена і у що одягнений, справа наліво. І в колонках пишеш хто що сказав. Дуже допомогло
-
Ваша мама тут має вказувати всіх членів її родини і канадського родича, тобто вас як children в тому числі у формі 5405.
-
По моему скромному мнению, они странно оценивают.
-
Может не совсем логично, для лисенинга, но это я заметил, когда делал задание на сайте. Которое я сдал на 6, потому что не смотрел на то, кто в что одет. Потом на экзамене стал все записывать и сдал на 7
-
@OstapBosak чи потрібно для подачі на стаді перміт створювати новий акаунт? Уже подалась на ворк перміт, але поки не отримала його, подалась вкінці грудня. Дійсний поки до вересня 2025. Вказувала саме ці терміни при питанні. Зараз навчаюсь онлайн на бухгалтера і поки діє ця поправка то це підходить, навчання не фулл тайм, але вони ж всерівно хочуть стаді перміт. Які терміни потрібно вказувати в стаді перміті? Це має прийти окремий листок як ворк перміт? Бо раніше я мала лиш ворк перміт
-
Ну как по мне тупо немного, я лучше говорю и пишу чем слышу, то есть я глухой.
-
Ну ті хто подавалися в перші два тижні не такі розумні як ті хто подаються зараз 🤭 я всім знайомим кричу, що треба платити разом)) Але сусідка подавалася пізніше, за біо не платила, листа отримала...
-
Спочатку податись на подовження ворк перміту, а потім візу на основі ворк перміта. І то, віза лише для перетину кордону, так що не така і важлива)
-
Наверное, просто там есть нюансы, которые сразу не заметишь, например две женщины и мужчина обсуждают, что-то , а потом вопрос- что думает по такому поводу женщина, в синей блузке, и ты не можешь вспомнить, у кого из них синяя , а у кого зелёная.
-
Дякую усім, нарешті вийшло оплати. Що правда оплатили з дебетної картки. ) ще раз дякую усім. Всім швидкого отримання PR
-
Доброго дня , я тільки що отримав новий закордонний паспорт а старий закордонний паспорт ще не продовжував так як його термін дії закінчується через 4 місяці а з ним і віза і ворк перміт . Як найшвидше зробити нову візу і ворк перміт ?
-
Дома у меня был разброс 20-30 правильных ответов, это говорит о том что вопросы разной сложности.
-
Так, при чому мені сказали додати самостійно через веб форму і скинули на пошту на цю саму пошту. Але це саме я вже робила кілька тижнів тому, і в понеділок отримала листа, що вони не можуть/не бачать/не знають прикріпити її до заявки. Тобто по моїй логіці я зараз знову пишу на веб форму, прикріпляю туди біометрію і пишу номер справи (номер справи мені дали по телефону, вони його бачать, але він неактивний). Таким чином офіцер має зробити те саме, що і пані з якою я говорила сьогодні - відкрити мою справу, відкрити мою біометрію і об'єднати. Але вона не мала змоги це зробити. Логіки не бачу, хіба тільки у саппорту різний рівень доступу
-
В лисенинг, особенно на заданиях view points, лучше записывать кого как зовут, примерно как выглядит, и кратко все, что кто-то думает по любому поводу. Очень помогает когда отвечаешь.
-
Все вірно
-
Сього розмовляла з сусідкою. Вона подалася на два дні пізніше за нас, теж не заплатила за біометрію, але вже отримала запит за сплату біометрії. Я не отримала навіть такого. Тому ваш висновок дещо хибний
-
Шановний @OstapBosak добрий вечір, допоможіть будь ласка, чи дійсно у всіх формах потрібно вказувати мене (резидента Канади) як члена сім'ї. Чи це потрібно вказувати тільки в формі ІММ0191? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Так, я сьогодні забирав з таким самим статусом
-
Аплікантом є моя мама і вона робить PR для себе (я маю PR-CARD Канади), тобто це моя мама повинна вказувати в цій аплікації всіх членів її сім'ї, які НЕ Є резидентами чи громадянами Канади, так як це написано в самому початку форми.
-
Так, це він вже прибув в Закордонну дипломатичну установу. Тобто в те, консульство, де ви здавали.
12 Jan 2024, 17:45
Post 893 of 393116
4 minutes ago