PR CUAET
-
В Калгари красиво в центре , а всё остальное также как и везде
-
Головне аби болото було затишне 😂
-
Каждый Кулик свое болото хвалит))
-
Вот я тоже так думала, выбирая дом в Эдмонтоне))) какая разница на каком бэкярде сидеть)) разница большая когда у тебя есть свободное время)) инфраструктура, возможности для детей, университеты и т.д. Рост недвижимости в конце концов. Мы в Калгари.
-
Я взяла житло в едмонтоні,район Crystallina nera.новий район і все цивільно тому сказати що дедмонтон це прям дно я не можу )
-
Можливо ви знаєте, що це за child and family benefits, отримала теж листа що можемо мати таку допомогу, а я не знаю що це і вже майже тиждень шукаю відповіді, але ніяк не зрозумію
-
Ну на рахунок парків я з Вами не згодна, Едмонтон здається посідає 4 місце по кількості парків, є великі є маленькі (більше 400 парків)
-
Маєте пояснити, що важко паспорт новий зробити зараз українцям.
-
Відправив 31 січня, досі чекаю… а ви?
-
Ловіть слот і подавайтесь без паспорта на вп. Попросіть офіцера щоб дав запит на новий паспорт при розгляді заявки.
-
Да, это как другой мир по сравнению с Western Canada. Советую побывать.
-
Дякую
-
Була двічі в Едмонтоні. Живу в Калгарі . Мені Едмонтон візуально сподобався більше . Центр тим більш. Калгарі- місто -склад. Чисто візуально ніяке. В будь-якому випадку, назвати Едмонтон дирою, це щось не те. Це абсолютно точно не дира, а велике розвинене місто.
-
То по моему мнению не парки, а леса. Ощущение дикой природы))) но это на любителя, конечно.
-
Думаю, до нас ще черга не дійшла
-
Супер, а вы с какой целью в этой группе ? просто сказать что все остальные города это дыры или как-то помочь?
-
Я подавався 5 лютого) Все ОК, треба почекати
-
Згодна. У кожного свій смак. Я заздалегідь просила вибачення щоб когось не образити своєю думкою.
-
Також загугліть child benefit calculator, бо ррсп і фхса також збільшує цю виплату. Короче жити на 50к нереально вигідно!
-
Мені здається Ви просто з самого початку настроєні були скептично на рахунок Едмонтону. Моя сестра кричить - я ні ногою в Едмонтон. Питаю - а де ти там була по факту? А по факту ніде, проїхалися до консульства. Минулого місяця вони відвідали нас - і дорога не така, і розв'язка не подобається, і заплутано все 🤣🤣🤣 як у тих відео про українців за кордоном - все не так
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago