PR CUAET
-
Не впевнена, но думаю, що ні. Так з вулиці людині вони цю інфу не дадуть, але Ви перевірте.
-
В залежності від відповіді на ці запитання, результати знайдете у вебінаре , посилання на яке є на два повідомлення вище.
-
Все залежить від того, коли ви приїхали до Канади. Які саме джерела доходу в Україні. Яка сума сплачених податків в Україні і т.д.
-
Для детей видел что кто-то писал выше. Взрослые навряд
-
Ок. Мені ще до покупки далеко, поки що тільки номінацію чекаю. Але обов'язково дізнаюсь
-
Приходите вже з квитанцією про оплату, без неї не приймуть
-
Треба глянути наші звіти, я не підкажу зараз
-
Мій моргедж від First Nation, 4,89%, перший внесок був 5%
-
Для статистики 17 января заказал укр. справку, сегодня получил (Эдмонтон)
-
Не вистачило грошей на охорону)
-
CELPIP TEST PREPARATION ONLINE ENGLISH CLASSES testpass.ca/
-
Привіт громадо. Маю для себе одне невирішене питання. Чи можу я подаватися на PR через рідну людину, яка сама тільки як місяць отримала PR. В у вимогах до програми ніяких обмежень щодо цього немає, але хвилююся з цього приводу. Може хто консультувався з подібної ситуації.
-
Залежить від консульства. На сайті Консульств Торонто і Оттави вказано, що лише money order. Оплату карткою там не приймають. На сайті Едмонтона зазначені обидва варіанти - money order та debit card. Оплату карткою приймають (вже багато людей відписувалися)
-
Здравствуйте. При регистрации на рейс требуется номер визы. Это то что красным сбоку вертикально написано или то что document N⁰
-
Це сертифіковані канадські перекладачі?
-
Вони обіцяли не відхиляти заявки, а робити до запит на потрібні документи
-
Document translation from Polish to English translayte.com/certified-translations/canada?ref=83893
-
І мені
-
У середу буде 6 тижнів очікування Оплатила 25 січня, офіс Сідней Телефонувала на гарячу лінію: з вашою справою все ок, оплата є, лист-запрошення вам не відправляли, чекайте
-
Якщо рідна людина отримала пр не по цій самій програмі то можете подаватися. Не знаю як щодо того чи потрібно вже мати саму пластикову картку щоб сканувати але в іншому чому ні😊
12 Jan 2024, 17:45
Post 89649 of 397244
4 minutes ago