PR CUAET
-
Номер аплікації не має починатись з V. У нас з Е також, ноутси замовили нормально )
-
Яб добавив , жили вони довго і щасливо , і померли в один день.
-
Раптом якщо цікаво, можна прочитати platform-of-ukraine.online/jaki-profesii-najbilshe-potribni-v-kanadi-v-2024-roci-perelik/
-
Цікаво) мені навіть не дає скопіювати EP, видаляє букву P автоматично кожного разу. Спробую ще раз)
-
Эти правила отличаются в зависимости от провинции
-
це попередження тому що я так 'потрапила' теж, зібрала і оплатила все в мене немає в списках тому що все в курсі в посольстві що це шахраї але рішення немає
-
Написала вам в личные
-
Дякую вам за відповідь
-
Ви вже почали заняття?як вам ?теж до них пишу, хочу три рази на тиждень
-
Если у вас есть дети можно взять свидетельство о рождении
-
Всім привіт, скажіть будь ласка хто скільки чекав на номінацію і коли подавали?
-
Підкажіть будь ласка, final decision вже місяць як є, а портал 1 не приходе. В трекері пише in process… чи варто дзвонити до ircc чи все ж чекати.. комусь пришвидшив розгляд двінок?
-
Upd: відправила запит на довідку в Торонто в Жовтні 16 числа, отримала в лютому 28. І того, 4 місяці майже з половиною.
-
там ціла тема в фб, і тисячі таких постів, що подовжили. в будь-якому випадку можна спробувати, гірше не буде
-
Очень подозрительные эти посты, такое впечатление что хотят направить по ложному пути. Практика показывает что не продлевают
-
Деяке страхування надає банк, можна там де страхували машину, а також багато рієлторів і брокерів співпрацюють зі страховими агентами які швидко все оформлять
-
Первое что они спрашивают, когда менялась крыша? Это если вы обращаетесь за компенсацией ущерба. Дальше, если недавно, выясняют, есть ли гарантия. А там дальше будут вопросы 100%. Хотя если Вы за деньгами к страховой не обращаетесь, то конечно им все равно. Также вероятны проблемы если Вы дом продадите с такой крышей, а у новых собственников возникнут обращения в страховую.
-
Дітей ще немає
-
Как искали страховую? Так понимаю их много. И пока не обратиться со всеми документами, не узнаешь цену. А обращаться в 10 контор задолбаешься...
-
Ми одружувались в Канадському суді. Я не впевнена що взагалі можна якось одружитись через консульство України. Знаю що можна їм надати інформацію що ви одружені, але реєструвати шлюб можна в суді.
12 Jan 2024, 17:45
91065/474652
6 days ago