PR CUAET
-
Включаешь VPN и погнал ,на P2p ордеров куча 😂
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=P8_wDFOLDydZRHq1
-
Коли ви подалися?
-
це так Польща тільки поводиться чи всі країни Євросоюзу?! не у всіх дітей паспорта є
-
Нібито в кінці лютого уряд прийняв рішення давати ще на 3 роки перміт. Я б подалася знову до 31 числа. Але зачекайте поки прийде сам перміт по пошті. Можливо там дати хороші будуть. А ви писали лист пояснення?
-
А я так у Францію планувала летіти…
-
Тому що ви дезінформуєте людей. Через вас люди втрачатимуть час і гроші. Люди мають знати вимоги щодо цієї програми, а не лише ваші вигадки
-
Не можна. Бо все внулюється. Читайте листа що прийшов після подання. Там написано що не можна виїжджати
-
Дякую за відповідь !
-
Ми записали через місяць)
-
Поки не знайшла як звʼязатись саме з прикордонниками. Плюс мені сказали що вони там орієнтуються на офіційну інформацію і якщо буде письмовий лист від консульства з відповіддю то для них це орієнтир. Тому питала саме в посольствах консульствах
-
В мене прикладу немає. Просто у ворді написала пояснення чому ви просите продовжити ворк перміт. Які обставини і тд. Коротко, але ясно. Формат - лист. Dear officer, .....
-
В посольства
-
2 міс - Едмонтон. Вчора отримали.
-
Тож єдиний шлях це через Турцію і Молдову, будемо так пробувати летіти. Бо Молдова не Шенген і не ЄС мають пропустити
-
Ну тоді з вашого боку це сарказм. По іммітрекеру дійсно бачимо як було,а як є. Так що могли не хвастатись. Тим хто тільки тепер подається вже не світить такий термін очікування як вам
-
Я питала в у консулів Польщі, Литви і Німеччини. Франція не відповіла взагалі на лист
-
В зону шенгену не можна, інші так тим паче не пустять якщо навіть Польща ні)
-
Вибачте, а що за лист з поясненнями?
-
Всім привіт ) Хтось робив довідку із Ірландії? ?)
12 Jan 2024, 17:45
91922/474652
6 days ago